7/11/14

Φυγόποινος 13 χρόνια στα Σφακιά

Τα όπλα του
 
Συνελήφθη στο Δήμο Σφακίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 37χρονος φυγόποινος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κρήτης, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Η σύλληψη του είναι αποτέλεσμα συντονισμένης και κατάλληλα οργανωμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Σφακίων και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των προαναφερομένων Υπηρεσιών.
Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε, από τον φετινό Οκτώβριο, Απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κρήτης, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, 50χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ουκρανίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, 49χρονου ημεδαπού, πράξεις που έλαβαν χώρα την 18.07.2003 στα Χανιά.
Επιπλέον, σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για παράνομη κατοχή οπλών και ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολεμικό τυφέκιο τύπου « kalashnikov », καραμπίνα. τυφέκιο. 3 μαχαίρια. 207 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. κάλυκας και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 22,3 γραμμαρίων.