1/10/14

Ληστεία στο Αγρίνιο


Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας νωρίτερα σήμερα το πρωί, μετά από ένοπλη ληστεία που έγινε από δυο άτομα στα ΕΛΤΑ Στράτου. Η ληστεία έγινε στις 9:30 π.μ. και οι δράστες , αφού άρπαξαν με την απειλή όπλου από τον ταχυδρομικό υπάλληλο περίπου 10 χιλιαδες ευρώ,διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού, όμως στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σπάρτου του δήμου Αμφιλοχίας.
Παράλληλα ενημερώθηκαν και όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για να γίνουν μπλόκα στο ενδεχόμενο διαφυγής των δραστών απο την περιοχή ευθύνης της Α/Δ Ακαρνανίας.
Σε αγροτική περιοχή του Σπάρτου ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε χωράφια, αφού ο ένας δράστης ήταν οπλισμένος και η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr με τους δράστες να παγιδεύονται και να έχουν ακινητοποιηθεί. Ανεπιβεβαώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για ανταλλαγή πυροβολισμών.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι δράστες ειναι τραυματισμένοι και ακινητοποιήθηκαν σε αγροτική περιοχή κοντά στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας. Μεταφερθηκαν με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου και ο τραυματισμος τους ειναι ελαφρύς. Πληροφορίες αναφερουν πως προκειται για Ελληνες και μάλιστα ο ένας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο και έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με τη δράση του την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.