20/9/14

... Δεν το ήθελε ο ναυτικός

Την πυροβόλησε ενώ κοιμόταν – Σήμερα στον εισαγγελέα
 
Ο 65χρονος άνδρας που πυροβόλησε ενώ κοιμόταν την εν διαστάσει σύζυγό του χθες στο Γάζι.
Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, με τις αρχικές πληροφορίες να θέλουν στο σπίτι στο Τσαλικάκη να ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στο χωρισμένο ζευγάρι.
Καθώς όμως περνούσαν οι ώρες και ξετυλιγόταν το… κουβάρι της υπόθεσης ήρθαν νέα στοιχεία στο φως που δείχνουν ότι ο 65χρονος πυροβόλησε ενώ η 53χρονη γυναίκα κοιμόταν.
Τι υποστήριξε η γυναίκα
Η 53χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον 65χρονο σύζυγό της, ναυτικό, και είχε μόλις εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι που βρίσκεται στην Τσαλικάκι στο Γάζι.
Η ίδια ανέφερε ότι είχε πέσει να κοιμηθεί κι όταν ξύπνησε διαπίστωσε πως αιμορραγούσε.
Μέσα στο υπνοδωμάτιο βρισκόταν και ο 65χροος σύζυγός της ο οποίος φέρεται ότι πυροβόλησε δύο φορές εναντίον της και μετά εξαφανίστηκε από το σπίτι.
Τι υποστήριξε ο 65χρονος
Ο 65χρονος ναυτικός μιλώντας στις αρχές, ανέφερε ότι πήγε να επισκεφτεί την 53χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι στο Γάζι.
Άκουσε θόρυβο και νόμισε πως είχε μπει κάποιος στο σπίτι. Μπήκε στο υπνοδωμάτιο αλλά ήταν σκοτεινά και δεν έβλεπε. Γλίστρησε σε ένα σημείο και το όπλο εκπυρσοκρότησε.
Σ’ εκείνη τη στιγμή – σύφμωνα πάντα με τον ίδιο – πανικοβλήθηκε κι έφυγε από το σπίτι πηγαίνοντας στον Αλμυρό ποταμό όπου και πέταξε το όπλο.
«Άγιο» είχε η γυναίκα
Άγιο φαίνεται να είχε η 53χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καθώς οι δύο σφαίρες την πήραν… ξυστά, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου.
Η πρώτη την βρήκε στην ωμοπλάτη και η δεύτερη κάτω από το αριστερό αυτί της.