5/9/14

Με το ζόρι ...

 
Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, περίπτωση μαστροπείας σε βάρος 26χρονης αλλοδαπής.
Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για την υπόθεση ως δράστες, δύο ημεδαποί ηλικίας 78 και 58 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν έπειτα από αναζητήσεις χθες (04.09.2014) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας Πέλλας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της μαστροπείας (τελεσμένη και σε απόπειρα), εξύβρισης, απειλής και απλής σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι κατά το χρονικό διάστημα από τον Φεβρουάριο έως τα τέλη Μαΐου τρέχοντος έτους, ενεργώντας από κοινού, εξανάγκαζαν την 26χρονη υπήκοο Ρουμανίας, ασκώντας της σωματική και ψυχολογική βία, να εκδίδεται έναντι αμοιβής.
Επιπλέον, την 03.09.2014 οι δύο άντρες επιχείρησαν εκ νέου να εξαναγκάσουν την ανωτέρω να εκδοθεί έναντι αμοιβής, πλην όμως αυτή αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να την απειλήσουν για την σωματική της ακεραιότητα, να την εξυβρίσουν και ο 78χρονος επιπρόσθετα να την τραυματίσει ελαφρά.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.