26/9/14

Βρήκαν την ταυτότητά του


Ταυτοποιήθηκε το θύμα του άγριου φόνου στο Αιγάλεω
 
Τα στοιχεία του 84χρονου ηλικιωμένου άντρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο την Τετάρτη τα ξημερώματα μέσα σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω, έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν το σπίτι στο οποίο διέμενε και ήταν λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο που εντοπίστηκε. Το θύμα αναζητούσε η κό ρη του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ασφάλεια Αττικής μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Σημειώνεται ότι εξ αρχής οι αστυνομικοί θεωρούσαν πως ο άτυχος άντρας είναι Ελληνας, ηλικίας περίπου 55 με 65 ετών, και σε πρώτη φάση θα αναζητούσαν τους δράστες στο οικείο περιβάλλον του θύματος.

Τα στοιχεία του βρέθηκαν από την εξέταση της οδοντοστοιχίας του και αφού βρήκαν φωτογραφίες του οι αστυνομικοί εντόπισαν την οικία του.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε υποβληθεί σε πολλαπλό μπαϊπάς, είχε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και του είχαν κόψει τις άκρες των δακτύλων για να μην μπορεί να αναγνωριστεί. Στη συνέχεια ο δράστης έβαλε φωτιά στον κάδο απορριμμάτων για να εξαφανίσει τα ίχνη του, ενώ οι αστυνομικοί περίμεναν από ιστολογικές εξετάσεις να βρουν με ποιο αιχμηρό όργανο διεπράχθη ο φόνος.