30/8/14

Οι ληστές του 15Αύγουστου

Όλοι Αλβανοί

(επ.) KAFTIRANI (ον.) BASNIK του SALLTEM και της YLLSERE , που γεννήθηκε το 1977 στην Αλβανία.



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 15-8-2014 στην Παλλήνη, διότι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή.
Συνελήφθησαν  μεσημέρι στην περιοχή της Παλλήνης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 37 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα διέρρηξαν οικία στην περιοχή, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Παλλήνης , οι συλληφθέντες είχαν συστήσει σπείρα και το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει δεκαπέντε (15) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην Παλλήνη, το Γέρακα, τα Γλυκά Νερά και την Πεντέλη αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα και τιμαλφή.

 
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατά συνήθεια, τετελεσμένη και και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της παραπάνω αξιόποινης πράξης, καθώς και στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6664830-31 του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.