18/7/14

Ο Κικίλιας με τους διώκτες του Μαζιώτη

Ταξίαρχος Βασίλης Τσίγκος




 
Τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και τις ευχαριστίες της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αλλά και ολόκληρης της Κυβέρνησης μετέφερε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας στους αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., που συνέλαβαν τον καταζητούμενο Νικόλαο Μαζιώτη την Τετάρτη (16/07/2014), στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, ο Υπουργός συναντήθηκε με τους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νωρίς σήμερα το απόγευμα (18/07/2014), παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και τους συνεχάρη για την «ηρωική», όπως την χαρακτήρισε, πράξη τους, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, παρέστη ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης, Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Τζίγκος, ο Αναπληρωτής Επόπτης της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.
Ο κ. Κικίλιας επεσήμανε ότι πρώτη προτεραιότητα της Πολιτείας είναι η έμπρακτη ενίσχυση του έργου του Έλληνα Αστυνομικού. «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των Αστυνομικών. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι» δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.