21/7/14

Κόκα στην Πάτρα

 
 
 
Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 24 ετών και μία 27χρονη ημεδαπή γυναίκα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών (κοκαΐνη).
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, για διακίνηση ναρκωτικών από τους τρεις δράστες στην περιοχή της Πάτρας, εντοπίστηκαν αρχικά ο 24χρονος με την 27χρονη έξω από χώρο πολυκαταστήματος, στην Πάτρα, σε προσυμφωνημένο ραντεβού με τον 32χρονο.
Άμεσα ενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 24χρονου και της 27χρονης, ενώ στη θέα των αστυνομικών και στον επικείμενο έλεγχο που θα γινόταν ο 32χρονος τράπηκε αρχικά σε φυγή, για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα.
Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν μία νάιλον συσκευασία κοκαΐνης βάρους 39,8 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατέσχεσαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.