5/4/14

Βαθύ λαρύγγι του Σαμαρά ανώτατος δικαστικός;

 

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί κυκλώματος ΕΥΠ
Το κτίριο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην λεωφόρο Κατεχάκη
 
Το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Τύπου καθώς η κυβέρνηση φέρεται να έχει εντοπίσει κύκλωμα μέσα στην ΕΥΠ που παρακολουθούσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό. 

Όμως αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Σίμος Κεδίκογλου διέψευσε την πληροφορία. 

Εν τω μεταξύ με νέες αποκαλύψεις απειλεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Ηλίας Κασιδιάρης. Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» έκανε λόγο για ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο ο πρωθυπουργός φέρεται να αποκαλεί «παναθηναϊκάκια» και με τον οποίο ο πρωθυπουργός έχει ανοιχτή γραμμή. 

Μίλησε επίσης για στοιχεία για "παραδικαστικό" κύκλωμα που έχουν μπει στο συρτάρι με εντολή του συγκεκριμένου δικαστικού λειτουργού.

Είπε ότι το όνομά του είναι τρισύλλαβο και έχει την ίδια κατάληξη με το Μπαλτάκος
.

Μιλώντας επίσης στον Αlpha 98,9 έκανε προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, ενώ χαρακτήρισε ως επίορκους τους δύο υπουργούς Αθανασίου και Δένδια.

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης. Μιλώντας και στο «Βήμα» κάλεσε όποιον έχει οποιοδήποτε στοιχείο να το δημοσιοποιήσει.

«Ποτέ δεν έχω παρέμβει στη Δικαιοσύνη» δήλωσε στο «Βήμα». «Τους συγκεκριμένους λειτουργούς που χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τους περιβάλλω με την εμπιστοσύνη μου. Δεν γνωρίζω ούτε τα τηλέφωνα τους, ούτε διανοήθηκα ποτέ να παρέμβω. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη».

Με αποκαλύψεις στη Βουλή απειλούν κι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί είναι αρκετές.