5/4/14

Ξήλωσαν το εργοστάσιο

Τα Κατασχεμένα
 
Συνελήφθησαν  απόγευμα επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 48, 20 και 13 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα προχθες το απόγευμα, οι ανωτέρω τρεις ημεδαποί κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, συνολικού βάρους δύο (2) περίπου τόνων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα μεταλλικά αντικείμενα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα οι δράστες, από αποθήκη ανενεργού εργοστασίου που βρίσκεται στην ανωτέρω περιοχή και θα αποδοθούν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, στην οποία ανήκει το εργοστάσιο.
Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν μία συσκευή οξυγόνου κοπής μετάλλων και το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.
Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι δύο από τους συλληφθέντες (48χρονος και 20χρονος) οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.