16/4/14

Με 100αρα στο Καλπάκι

 
Συνελήφθη, χθες (15-04-2014) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών .
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από τον 31χρονο δράστη.
Όπως διαπιστώθηκε μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, (91) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (99) κιλών και (450) γραμμαρίων.
Στην κατοχή του 31χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, με τις οποίες ρύθμιζε τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών του, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, το οποίο ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.