7/3/14

Τους ... ψάρεψαν στο Μώλο

Η λεηλασία
Ta Kaτασχεμένα
 
Συνελήφθησαν στην Αγία Τριάδα του Μώλου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 29, 23 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, από ανενεργό εργοστάσιο συσκευασίας ελαιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολιών και ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, οι τρεις δράστες κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς, να έχουν αφαιρέσει οκτώ (8) σιδερένιες ράγες, μήκους (6) μέτρων η κάθε μία, καθώς και μικροποσότητα τεμαχίων αλουμινίου από την οροφή του εργοστασίου και να τα έχουν φορτώσει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου.
Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες είχαν προβεί πάλι στην αφαίρεση ποσότητας αλουμινίου από το ανωτέρω εργοστάσιο, την οποία είχαν πουλήσει σε μάντρα παλαιών σιδήρων (σκραπ) στη Βιομηχανική περιοχή της Λαμίας, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, ενώ εντός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου βρέθηκε και το σχετικό τιμολόγιο αγοράς.
Ο 40χρονος αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα αφαιρέθεντα αντικείμενα, το τιμολόγιο αγοράς και το όχημα των δραστών.