21/2/14

Πως δεν μέθυσαν οι 2 Βολιώτες!

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών καταστημάτων στην πόλη του Βόλου.
Συνελήφθη  στο Βόλο ως δράστης των κλοπών ένας 29χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού συνεργού του για διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της (18-02-2014) διέρρηξαν δύο καταστήματα (ουζερί και φαρμακείο), σπάζοντας τις τζαμαρίες τους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος είτε μόνος του, είτε μαζί με το συνεργό του, από τις αρχές του τρέχοντος έτους έως την (16-02-2014), διέπραξε με την προαναφερόμενη μέθοδο ακόμη δέκα κλοπές και απόπειρες κλοπών καταστημάτων (πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.).
Από το εσωτερικό των παραπάνω καταστημάτων αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.262) ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα (είδη τροφίμων, λαχεία κ.α.).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.