7/2/14

Με 180 κιλά στην Φλιππιάδα

Τα Ντοκουμέντα της ΟΠΚΕ Πρέβεζας
Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, χθες  νωρίς το πρωί στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος της Φιλιππιάδας), εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 57χρονος υπήκοος Αλβανίας, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Αναλυτικότερα, στο I . X . Φορτηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι επτά σάκοι που περιείχαν (154) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (180) κιλών και (600) γραμμαρίων.
Ο 57χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Το προαναφερόμενο όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη διακίνηση των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των (4.500) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 57χρονου καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.