23/2/13

Τον άρπαξαν


Συνελήφθησαν, χθες (22-2-2013) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής , δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, αρπαγή και απόπειρα εκβίασης .
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, προχθές (21-2-2013) το βράδυ, αφού επιτέθηκαν σε 50χρονο ημεδαπό, έξω από το σπίτι του, χτυπώντας τον, αφαίρεσαν τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του γιού του.
Ακολούθως, με την απειλή μαχαιριού, τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στο σπίτι του 23χρονου. Εκεί, αφού τον έδεσαν και τον χτύπησαν ξανά, απαίτησαν από αυτόν να συγκεντρώσει και να τους παραδώσει χρηματικό ποσό, προκειμένου να του επιστρέψουν τα οχήματα, ενώ λίγη ώρα αργότερα τον άφησαν να φύγει.
Στη συνέχεια, ο 50χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά, κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, οι οποίοι εξέδωσαν άμεσα σχετικές αναζητήσεις και λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.

Η έφοδος στη Συγγρού



Έκαναν "σκούπα" σε strip show

Τα Ντοκουμέντα
 
Προσήχθησαν συνολικά (145) άτομα και συνελήφθησαν (25), εκ των οποίων (14) άντρες και (11) γυναίκες
Οι έλεγχοι αποσκοπούν, μεταξύ άλλων, και στον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση
Από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Αθηνών, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα αστυνομική επιχείρηση για τον έλεγχο καταστημάτων – νυχτερινών κέντρων “ strip show ”.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, μικτά κλιμάκια αστυνομικών έλεγξαν συνολικά (8) νυχτερινά κέντρα “ strip show ” στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.
Συνελήφθησαν συνολικά (25) άτομα, από τα οποία (14) άντρες (12 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) και (11) αλλοδαπές γυναίκες. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, της στέρησης βιβλιαρίου υγείας από άτομα αλλοδαπής υπηκοότητας, ενώ σε βάρος ενός συλληφθέντα ημεδαπού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.
Πέρα από τους συλληφθέντες, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής άλλα (145) άτομα – εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα κέντρα. Σε βάρος πέντε εκ των ατόμων αυτών βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις, γιατί δεν κατείχαν την προβλεπόμενη αδείας εργασίας.
Επιπλέον, στις περιπτώσεις που διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαπές χορεύτριες επιδίδονταν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε ασελγείς πράξεις με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής, βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις και θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής τους απέλασης, καθώς στερούνταν βιβλιαρίου υγείας για εκδιδόμενα πρόσωπα και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Yπάλληλος του Δικαιοσύνης με 149 κιλά χασίς

Τα μετέφερε σε υπηρεσιακό ΙΧ
 
Συνελήφθη 48χρονος  υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης,
για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Μετέφερε στην Αθήνα, με υπηρεσιακό αυτοκίνητο, (149) κιλά κάνναβης,
έχοντας αλλοιώσει την Διαταγή πορείας και το Δελτίο κίνησης του οχήματος
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σήμερα (23.02.2013) το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, συνέλαβαν 48χρονο  υπάλληλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει με κρατικό αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το κρατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο δράστης και στον έλεγχο, που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του, βρέθηκαν (137) συσκευασίες - δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (149.016) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών,
Χαρακτηριστικό της μεθοδολογίας, του σχεδιασμού και του τρόπου δράσης του συλληφθέντα, αποτελεί το γεγονός ότι για την μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο, του Υπουργείου Δικαιοσύνης (φέρει εξωτερικά τις χαρακτηριστικές ενδείξεις οχήματος δημόσιας υπηρεσίας), με προφανή σκοπό να αποτρέψει ή/και να αποπροσανατολίσει τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών.
Για τους ιδίους λόγους είχε αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία ταυτότητας στα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος (Διαταγή πορείας και Δελτίο κίνησης), τα οποία κατασχέθηκαν επίσης.

Στη Λ. Βουλιαγμένης και πάλι οι κόντρες

Στο πλαίσιο ελέγχων, για την αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων, που πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες της 20-21/2/2013, στην Λ. Βουλιαγμένης, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

  • Έξι (6) παραβάσεις για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων.
  • Μία (1) παράβαση για επικίνδυνους ελιγμούς.
  • Μία (1) παράβαση για οδήγηση χάριν επίδειξης ικανότητας.
  • Επτά (7) παραβάσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
  • Είκοσι δύο (22) παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους.
  • Δύο (2) παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.
  • Τέσσερις (4) παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
  • Έξι (6) παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου.
  • Δέκα εννέα (19) παραβάσεις για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο.
  • Δέκα τρεις (13) παραβάσεις για έλλειψη σιγαστήρα.
  • Επτά (7) παραβάσεις για πρόκληση θορύβου.
  • Τρεις (3) παραβάσεις για ανασφάλιστο όχημα.
  • Εκατόν είκοσι δύο (122) λοιπές παραβάσεις.

Έτσι έκλεβαν

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από πολύμηνες και μεθοδικές αστυνομικές έρευνες, εξαρθρώθηκαν δύο αυτοτελείς - ανεξάρτητες εγκληματικές οργανώσεις, που εμπλέκονται σε μεγάλες υποθέσεις υπεξαίρεσης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι συνολικά έξι (6) άτομα, πέντε (5) γυναίκες και ένας (1) άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, υπεξαίρεση στην υπηρεσία, ψευδή βεβαίωση, απάτη και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Στους συλληφθέντες της πρώτης εγκληματικής οργάνωσης περιλαμβάνονται μία 59χρονη συνταξιούχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (Γ.Λ.Κ.), μια 57χρονη πρώην υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας, καθώς και άλλη μία 54χρονη ημεδαπή. Στη δεύτερη εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνονται μία 46χρονη υπάλληλος (σε αργία) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ο 51χρονος σύζυγός της και μία 42χρονη ημεδαπή.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων προσδιορίστηκαν τα ποιοτικά (δομή - διάρθρωση), τα ποσοτικά (αριθμός εμπλεκομένων ατόμων) και τα χρονικά (διάρκεια δράσης) κριτήρια και χαρακτηριστικά της εγκληματικής δραστηριότητας των ομάδων και εξακριβώθηκε η δράση τους.

Πιο αναλυτικά η 1η εγκληματική οργάνωση:

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ομάδα είχε συγκροτηθεί τουλάχιστον από το μήνα Οκτώβριο του 2011, ενώ το συνολικό ποσό που αποκόμισε από την εγκληματική της δράση ανέρχεται σε 479.922 ευρώ.

Από τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έως το Μάρτιο του 2012, η 59χρονη συνταξιούχος υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία από το Νοέμβριο του 2011 είχε πάψει να εργάζεται στη συγκεκριμένη υπηρεσία, δεν είχε παραδώσει τις εκκρεμείς υποθέσεις-φακέλους, που διαχειριζόταν και συνέχισε να πραγματοποιεί υπηρεσιακές ενέργειες και «εντολές» στις υποθέσεις.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα και τη διασταύρωση στοιχείων, προέκυψε ότι σε συνολικά 11 περιπτώσεις θανόντων συνταξιούχων είχε δοθεί «εντολή» καταβολής μεγάλων χρηματικών ποσών και συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι η 59χρονη μέσω μεταβολής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών, πίστωνε αντίστοιχα χρηματικά ποσά, σε λογαριασμούς προσώπων της εγκληματικής ομάδας.

Κακοποιός ο Αλβανός? Θα αστειεύεστε

 
Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 23 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν από τον Ιούλιο του 2012, δύο εντάλματα σύλληψης του Στ’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιά, για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού και κατά συρροή.

22/2/13

Ζήλεψαν την τύχη του Παλαιοκώστα?

 
Ανακοινώνεται ότι από τα πέντε (5) USB - sticks , που βρέθηκαν κατά την έρευνα της Δ.Α.Ε.Ε.Β. στο διαμέρισμα-«οίκημα ασφαλείας» στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 (Τουρκοβούνια), το ένα έχει κρυπτογραφημένο περιεχόμενο και έχει αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση-ανάλυση.
Τα υπόλοιπα τέσσερα (4) έχουν ως περιεχόμενο :
  • Καταγραφή ενεργειών, στο πλαίσιο λεπτομερούς σχεδιασμού για απόδραση φυλακισμένων μελών της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς», με χρήση ελικοπτέρου,
  • φωτογραφίες και βίντεο από καταστήματα Τραπεζών,
  • κείμενα επιστολών, που απευθύνονται σε φυλακισμένα μέλη της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς», που εμπεριέχουν ιδεολογικές θέσεις και τοποθετήσεις, καθώς και μεταξύ τους διαφωνίες,
  • κείμενα από έρευνα αγοράς επιχειρησιακών υλικών και μέσων (αλεξίσφαιρα γιλέκα, μικροκάμερες κ.λπ.),
  • επιστολή των συλληφθέντων, Δημητρίου Πολίτη και Ιωάννη Μιχαηλίδη, η οποία δημιουργήθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή την 12-10-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, λίγες ώρες αργότερα, την 13-10-2012,
  • κείμενο του συλληφθέντα Ιωάννη Μιχαηλίδη, το οποίο τροποποιήθηκε, για τελευταία φορά, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, την 12:56 ώρα της 22-08-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα την 17:58 ώρα της ίδιας ημέρας,
  • διάφορα κείμενα με ιδεολογικό περιεχόμενο.

Διάψευση για "τυφλές" προσαγωγές στις Σκουριές

 
Ανακοινώνεται από τη ΓΑΔ Θεσ/κης ότι τα αναφερόμενα σε δημοσιεύματα, εκπομπές και αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τα οποία προέρχονται από «προσωπικές μαρτυρίες» ή συνεντεύξεις, με ισχυρισμούς για «...κατατρομοκράτηση πολιτών, τυφλές προσαγωγές, αναίτιες κρατήσεις, παράνομη λήψη γενετικού υλικού, εξαφανίσεις-απαγωγές προσαχθέντων από τις Αστυνομικές Αρχές...», κλπ, στην περιοχή της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Οι έρευνες και οι προανακριτικές ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης από άγνωστους δράστες σε εταιρεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, την 17-02-2013,

Οι Μπαγκλαντεσινοί έκαναν επάγγελμα τις αρπαγές


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας απήγαγαν και κακοποιούσαν αλλοδαπούς με σκοπό να εκβιάσουν συγγενείς τους και να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά, ύψους 6.500-15.000 ευρώ. Συνελήφθησαν στις 19-02-2013 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ομονοίας επτά (7) αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας από 20 έως 37 ετών.
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία θύματος, 39χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με την ύπαρξη δομημένης εγκληματικής ομάδας, της οποίας τα μέλη ήταν υπήκοοι Μπαγκλαντές, είχαν σαφείς και διακριτούς ρόλους και διέπρατταν κατ’ εξακολούθηση αρπαγές ομοεθνών τους απαιτώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από συγγενείς τους για την απελευθέρωσή τους, αστυνομικοί του Τ.Α. Ομονοίας εντόπισαν δύο κρησφύγετα της ομάδας σε Ζεφύρι και Μενίδι.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση σε μονοκατοικία στο Μενίδι, απελευθερώθηκε ένας 25χρονος όμηρος, υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε απαχθεί προ τετραημέρου και κρατούνταν παρά τη θέλησή του, και συνελήφθησαν τέσσερα (4) μέλη της ομάδας, υπήκοοι Μπαγκλαντές κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε δεύτερη μονοκατοικία στο Ζεφύρι, όπου συνελήφθησαν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης. Όλοι οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τα δύο θύματα.
Στις δύο οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) περίστροφο τύπου REPLICA .
  • Μία (1) ξύλινη ράβδος μήκους 60 εκατοστών.
  • Είκοσι έξι (26) κινητά τηλέφωνα.

Βροχή ο "Τρόμος"

 

Oι συμμορίες των 6 "δαιμονισμένων" γυναικών


Έξι γυναίκες που είχαν συστήσει δυο ισάριθμες διαφορετικές ομάδες, βρίσκονται στο στόχαστρο των ΕσωτερικώνΥποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ να έχουν υφαρπάξει πάνω από μισό εκατομμύριο  ευρώ από  συντάξεις κυρίως στρατιωτικών που όμως είναι … μακαρίτες.  Η πρώτη ομάδα απέσπασε 479.000 € από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι το Μάρτιο του 2012. Μέχρι τώρα έχουν διαπιστωθεί απάτες σε 14 περιπτώσεις με συντάξεις στρατιωτικών αλλά και συνταξιούχων του δημοσίου οι οποίοι όμως έχουν πεθάνει προ πολλού. Η δεύτερη ομάδα  αποκαλύφθηκε πως από το 2004 εως το 2011 μέχρι τώρα έχει εντοπιστεί να έχει αποσπάσει 68.000 ευρώ. Όπως πληροφορούμαστε για την ιδιότυπη ληστεία στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους, ο Διευθυντής των Εσωτερικών Υποθέσεων Παναγιώτης Στάθης, ενημέρωσε απ’ ευθείας τον αρμόδιο υπουργό κ. Σταϊκούρα. Η έρευνα ξεκίνησε στο τέλος του καλοκαιριού και τα επιβαρυντικά στοιχεία και για τις έξι γυναίκες προέκυψαν ύστερα από άρση του τραπεζικού απορρήτου. Η μια ομάδα πάντως

Ταυτότητες με το τσουβάλι ...


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών:
  • Τα προσωπικά στοιχεία πολιτών, που αναγράφονται σε έξι (6) πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τη Δ.Α.Ε.Ε.Β., εντός του διαμερίσματος - «οικήματος ασφαλείας» στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 (Τουρκοβούνια),
  • τα προσωπικά στοιχεία πολιτών, που περιλαμβάνονται σε φύλλα χάρτου με χειρόγραφες σημειώσεις, που επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός της προαναφερόμενης οικίας και
  • φωτογραφίες όλων των παραπάνω ανευρεθέντων και κατασχεθέντων αντικειμένων - πειστηρίων, όπως αυτές ελήφθησαν κατά τον χρόνο ανεύρεσής τους.
Όπως προέκυψε το παραπάνω διαμέρισμα είχε εκμισθώσει ο ΠΟΛΙΤΗΣ Δημήτριος του Κωνσταντίνου, ο οποίος συνελήφθη την 01.02.2013 στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης. Για την εκμίσθωση είχε χρησιμοποιήσει τα στοιχεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασίλειος, όπως αναγράφονται στο πρώτο από τα παρακάτω πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, που βρέθηκαν εντός του διαμερίσματος :
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ και της ΜΑΡΙΑΣ, γεν. 13/7/1992 στην Αθήνα Αττικής, με αριθμό ΑΙ-852173, εκδοθέν 24-5-2010 από Τ.Α. Άνω Πόλης,
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της ΦΩΤΕΙΝΗΣ, γεν. 15-04-1990, στην Αθήνα Αττικής, με αριθμό ΑΒ-211437, εκδοθέν 28-03-2011 από Τ.Α. Άνω Πόλης,
  • ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ και της ΟΥΡΑΝΙΑΣ, γεν. 27-05-1987 στο Αμαρούσιο Αττικής, με αριθμό ΑΕ-552996, εκδοθέν 11-07-2007 από Τ.Α. Νέας Ερυθραίας,
  • ΚΑΛΥΒΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΔΗΜΟΥ και της ΑΝΝΑΣ, γεν. 08-01-1993 στον Χολαργό Αττικής, με αριθμό ΑΙ-011476, εκδοθέν 02-07-2009 από Τ.Α. Αμπελοκήπων,
  • ΨΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΛΗ και της ΜΑΡΙΑΣ, γεν. 29-03-1984, στο Αμαρούσιο Αττικής, με αριθμό ΑΧ-257453, εκδ. 27-11-2011 από Τ.Α. Ν. Ιωνίας,
  • ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, γεν. 09-09-1979 στον Χολαργό Αττικής, με αριθμό ΑΑ-237284, εκδοθέν 14-05-2004 από ΙΒ’ Τ.Α. Θεσσαλονίκης.


Επιπρόσθετα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φύλλα χάρτου, που μεταξύ άλλων περιελάμβαναν τα παρακάτω στοιχεία ταυτότητας πολιτών:
«α) ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΜΠΑΚΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και της ΜΑΡΙΑΣ, ΑΔΤ ΑΖ 7284485 6-6-2009 ΤΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΑΘΗΝΑ 28-2-1975, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΙΖΑΡΗ 22,
β) ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΔΤ ΑΒ 085926 8-3-2006 ΑΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ 14-1-1976, Ν. ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 60,
γ) ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και της ΦΛΩΡΑΣ, ΑΔΤ Χ 006065 26-2-2002 ΤΑ ΒΥΡΩΝΑ, ΑΘΗΝΑ 24-11-1977, ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ 6,
δ) ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ και της ΜΑΡΙΑΣ, ΑΔΤ Σ 211014 28/01/1977 ΑΤ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΑΘΗΝΑ 29/03/1979, ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΞΙΠΠΟΥ 15,
ε) ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, ΑΔΤ ΑΒ 332851 25-07-2006 ΤΑ ΙΛΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ 22-6-1979, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,
στ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΑΔΤ ΑΙ 457866 21-6-2010 ΑΤ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΘΗΝΑ 3-3-1984, ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 198,
ζ) ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΔΤ ΑΑ 003310 28-4-2004 ΑΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΘΗΝΑ 1-9-1987, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 42,
η) ΦΑΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, ΑΔΤ ΑΙ 598102 2010 ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΑΘΗΝΑ 26-9-1975, ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΥΛΑΝΤΩΝΗ 18,
θ) ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και της ΠΕΛΑΓΙΑΣ , ΑΔΤ ΑΗ 757 3 02 27-12-2010 ΑΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ 21-7-1980, Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 2,
ι) ΖΕΝΕΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και της ΠΕΛΑΓΙΑΣ, ΑΔΤ ΑΙ 646743 23-12-2010 ΑΤ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 4-7-1986, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 94,
ια) ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΑΘΗΝΑΣ, ΑΔΤ ΑΗ 366926 2011 ΤΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΔΡΑΜΑ 1990 , ΔΡΑΜΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 6,
ιβ) ΒΕΝΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, ΑΔΤ ΑΙ 485089 4-3-2011 ΤΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-11-1991, ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 6,
ιγ) ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΚΟΥ του ΣΩΚΡΑΤΗ και της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΑΔΤ ΑΗ 083082 26-7-2008 ΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 5-6-1979, Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΗΣ 126,
ιδ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΑΔΤ Σ 59967 26-3-1998 ΤΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18-9-1980, ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 102-104,
ιε) ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΣΟΓΙΑΝΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ, ΑΔΤ Ρ 590447 16-6-1994 Α΄ ΑΤ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΘΗΝΑ 13-6-1980, ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΛ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 9-11,
ιστ) ΜΑΡΘΑ ΛΙΑΝΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΔΤ ΑΗ 009179 16-5-2008 ΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-9-1980, ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 25,
ιζ) ΕΥΔΟΞΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΔΤ Σ 213871 22-9-1977 ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΘΗΝΑ 27-12-1982, ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΟΤΑΡΑ 117,
ιη) ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και της ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΑΔΤ ΑΙ 095728 19-11-2009 ΑΤ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 4-4-1989, Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ 20 και Π. ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ», «ΑΔΤ ΑΙ 100595, ημερομηνία έκδοσης Αθήνα 27/01/2010, ΚΟΡΜΕΝΤΖΑΣ ( KORMENTZAS ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( NIKOLAOS ), τόπος γέννησης ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Δημότης ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ ΑΡΤΑΣ - αριθμός δημοτολογίου 915/3, Αρχή έκδοσης Τ.Α. Εξαρχείων, ΚΟΡΜΕΝΤΖΑΣ ( KORMENTZAS ) ΓΕΩΡΓΙΑ ( GEORGIA ) ΜΠΟΥΤΗ ( MPOUTH ), Ημερ. Γέννησης 02/12/1989, επίθετο Καραχάλιος, όνομα Γεώργιος, πατέρας Χρήστος Καραχάλιος, μητέρα Μαρία Καραχάλιου, ημερομηνία γέννησης 1-7-1988, δημότης Φιγαλείας Ν. Ηλείας 1267/5, ημερομηνία έκδοσης 8-9-2005 Α.Τ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΑΔΤ ΑΑ 361340 αρχή έκδοσης Α.Δ. Ηλείας», «ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ, 17/09/1983 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΕΞΙΠΠΟΥ 15 ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΔΤ Φ-112763 22/02/2001 ΑΤ ΠΕΙΡΑΙΑ, β) ΚΥΡΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ και της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, 3-1-1985, ΑΘΗΝΑ, ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 27, ΑΔΤ Τ-053769, 1/7/1999 Τ.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ».
 


Τα παραπάνω στοιχεία πιθανολογείται σφόδρα πως προορίζονταν για την κατάρτιση πλαστών

Eργατικό ατύχημα στη Βουλή!


 

Φοβερό: Ήθελε να πνιγεί

Νεαρή κοπέλα, ετών 23, ανασύρθηκε  από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης, στην θαλάσσια περιοχή «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ». Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και αντιστεκόταν στη διάσωσή της, παρόλα ταύτα οι αστυνομικοί με κίνδυνο της ζωής τους κατάφεραν να ανασύρουν αυτήν ζωντανή.

Το Αλλοδαπών "καρφώνει" Ασφάλεια Αττικής?

Έπιασε 61 παίκτες στον Αγ. Παντελεήμονα
Η ... Μπαρπουτιέρα ήταν  και ατμοσφαιρική
 
Ένα «μίνι καζίνο» εντόπισαν  αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά εξήντα ένα (61) άτομα (31 ημεδαποί και 30 αλλοδαποί), ενώ αναζητείται και η νόμιμη εκπρόσωπος του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, δέκα (10) υπάλληλοι (κρουπιέρηδες, τσιλιαδόροι, σερβιτόρες) και πενήντα (50) άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες στα παράνομα παίγνια.
Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, μεταξύ των οποίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Είκοσι επτά (27) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα
  • Έξι (6) επιτραπέζιες μηχανικές ρουλέτες
  • Μία (1) ηλεκτρονική ρουλέτα
  • Δεκαέξι (16) ειδικά διασκευασμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων « BLACK JACK » και «ΡΟΥΛΕΤΑ»
  • Δέκα (10) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • Ένα (1) ηλεκτρονικό χειριστήριο ενεργοποίησης – απενεργοποίησης των ηλεκτρονικών παιγνίων
  • Δύο (2) ηλεκτρονικά χειριστήρια για τον έλεγχο της εσωτερικής και εξωτερικής θύρας του καταστήματος
  • Τριάντα έξι (36) τράπουλες
  • Πλήθος από μάρκες
  • Το χρηματικό ποσό των (2.600) ευρώ.

Έκαψαν ναρκωτικά στο Δίστομο


 
Πραγματοποιήθηκε, από την προβλεπόμενη από το Νόμο 3459/2006 (Κώδικας Νόμων για τα Ναρκωτικά) αρμόδια επιτροπή, καταστροφή -2.168- δεμάτων διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, σε κλιβάνους εργοστασίου στο Δίστομο Βοιωτίας.
Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες είχαν κατασχεθεί από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και για την καταστροφή τους τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από την ισχύουσα Νομοθεσία.
Συνολικά καταστράφηκαν οι παρακάτω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών :
  • Ακατέργαστη κάνναβη : 2.523 κιλά και 178 γρ.
  • Ηρωίνη : 121 κιλά και 425 γρ.
  • Κοκαΐνη: 8 κιλά και 275 γρ.
  • KHAT : 27 κιλά και 158 γρ
  • Κατεργασμένη κάνναβη: 978 γρ.
  • Δενδρύλλια κάνναβης: 1.473 τεμάχια
  • Τσιγαριλίκια: 214 τεμάχια
  • Μεθαδόνη: 182 δίσκια
  • Διάφορα ηρεμιστικά: 19.403 δίσκια
  • M.D.M.A. : 431 γρ.
  • Μεθαμφεταμίνη: 428 γρ.

Καταδίκασαν 71χρονο που πυροβόλησε σκυλί

Ας πρόσεχε!

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.200 ευρώ καταδικάσθηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ένας 71χρονος ο οποίος την περασμένη Κυριακή πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά με καραμπίνα ένα αδέσποτο σκυλί.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Βασιλιές του Ηρακλείου και το αδέσποτο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, έχοντας δεχτεί περισσότερα από 50 σκάγια.
Ο ηλικιωμένος συνελήφθη αμέσως και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου παρέστη ως πολιτική αγωγή το σωματείο «Ζωόφιλη δράση»