13/12/13

Κακή αντιγραφή για 7,5 γρ, ηρωίνης

Έλεος ...
Είπαμε ρε παιδιά, να αντιγράφεται την ΑΔ Λάρισας αλλά αυτό πάει πολύ. Στο "κολάζ" φαίνεται περισσότερο το σήμα της Ασφάλειας Λιβαδειάς από το ζητούμενο που είναι μια χούφτα ναρκωτικά . Ε ρε, Χαλάτσης που σας χρειάζεται!
 
 
Συνελήφθη στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και εντόπισαν τον 44χρονο, όπου από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
  • Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μικτού βάρους (7,5) γραμμαρίων,
  • Μία (1) νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, και
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 44χρονος κατείχε την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την διάθεσή της σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών ή άλλων ανταλλαγμάτων.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.