22/11/13

Πατέρας και υιός με το χασίς σε τσάντες

Τα Ντοκουμέντα
 
 

 
Συνελήφθησαν στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, δυο ημεδαποί άνδρες (πατέρας - υιός), ηλικίας 52 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους και αφορούσαν τη διακίνηση ναρκωτικών από τους δυο ημεδαπούς σε εξαρτημένους χρήστες της Αιγιάλειας, ενήργησαν έρευνα στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου μεταξύ άλλων βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
  • Πέντε χάρτινες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 760 γραμμαρίων.
  • Δυο νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 304 γραμμαρίων
  • Μια ζυγαριά ακριβείας.
  • Τριάντα πέντε κενές νάιλον συσκευασίες που χρησιμεύουν στο διαμερισμό των ναρκωτικών.
  • Ένα κυνηγετικό όπλο, το όποιο κατείχαν παράνομα.
  • Είκοσι έξι κηνηγετικά φυσίγγια, διαφόρων τύπων.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε όχημα 48χρονου ημεδαπού, συγγενή των συλληφθέντων, το όποιο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι και χρησιμοποιούσε ο 52χρονος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια ακόμα συσκευασία κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων.
Το όχημα των συλληφθέντων κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ενώ το συνολικό βάρος των συσκευασιών κάνναβης που κατασχεθήκαν είναι 1086 γραμμάρια.
Υπενθυμίζεται ότι η Ασφάλεια Αιγίου πριν δέκα μέρες περίπου είχε συλλάβει δυο ακόμα διακινητές ναρκωτικών που μετέφεραν ηρωίνη από την Πάτρα και την διέθεταν σε τοξικομανείς στην Αιγιάλεια.