2/11/13

Οι δυο νεκροί της Χ.Α

ς!

Σοκ με δυο νεκρούς!
Εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ατόμων – μελών της Χρυσής Αυγής στη μέση του δρόμου, σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στην λεωφόρο Ηρακλείου 426, όταν δύο άνδρες με κράνη που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ κατά τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ένα ακόμη άτομο χαροπαλεύει  στο Νοσοκομείο.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και διερευνούν τις συνθήκες που έγινε το έγκλημα. Οι δράστες διέφυγαν με την μηχανή, μαύρου χρώματος και αναζητούνται. Σημειώνεται ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν κλειστά την ώρα του περιστατικού, ενώ με ανάρτησή της η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδά της αναφέρει ότι τα θύματα είναι δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών.
«Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τους τρεις νέους» αναφέρεται.
Νεκροί από τα πυρά των αγνώστων έπεσαν οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης. 
Δείτε τον Γιώργο Φουντούλη
Γιωργος-Φουντουλης-2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γιωργος-Φουντουλης
Δείτε τον Μανώλη Καπελώνη 
καπελωνης 2
Ο Φουντούλης πριν από μόλις δύο εβδομάδες έκλεισε τα 27 του χρόνια (γεννηθείς στις 16 Οκτωβρίου 1986). Πήγε στο 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, είχε πάθος με τη γυμναστική, ενώ δούλευε ως πορτιέρης σε κλαμπ της περιοχής.