29/10/13

Το ΥΔΕΖΙ Θεσ/κης τους πήρε και την Γλυφάδα!

Πόσο πάει το ... μαλλί της άδειας στα Τρίκαλα?
Καλοπερνούσε ο Βουλγαρο-Σερβο-Σκοπιανός κακοποιός στην Γλυφάδα και στο ξενοδοχείο που διέμενε. Έκανε όμως το λάθος να πεταχτεί νωρίτερα μέχρι και την Θεσσαλονίκη και να κάνει καμία 50αρια κλοπές σε σπίτια. Στις αμαρτωλές  φυλακές Τρικάλων πάντως δεν έκλεισε ούτε 1,5 χρόνο και του έδωσαν άδεια και φυσικά αυτός δεν ξαναγύρισε
 
Συνελήφθη, στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων,  στην Γλυφάδα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, ο 35χρονος, ήταν κρατούμενος σε κατάστημα κράτησης της Χώρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης (11) ετών, (1) μήνα και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή μεγάλης αξίας, παράβαση του Νόμου «Περί όπλων» και πλαστογραφία, απ΄ όπου έλαβε άδεια απουσίας την 14-12-2012, πλην όμως δεν επέστρεψε ως όφειλε.
Επίσης, σε βάρος του εκκρεμεί μία (1) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών και μία (1) απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (10) ετών και (3) μηνών για διακεκριμένες κλοπές, κλοπές και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Επιπρόσθετα, για τον ανωτέρω εξετάζεται η διάπραξη πλήθους διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, ο 35χρονος κατά τη σύλληψή του υπέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά στοιχεία ταυτότητας.