28/9/13

Ξανασήκωσαν κεφάλι τα μπραβάκια της Πάτρας


Ο Βουλευτής της Ν.Δ ως Διοικητής Ασφαλείας στην Πάτρα είχε ξεχειλώσει πρώτος τα κυκλώματα μπράβων της νύχτας που βρέθηκαν στη φυλακή επί θητείας του στην αστυνομία

Ανακοίνωση από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάση Νταβλούρου εξεδόθη πριν από λίγο:
«Δεν αποδίδω καμία απολύτως σημασία στο περιστατικό και δεν ασχολούμαι με άτομα για τα οποία έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη στο παρελθόν, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ηθική δικαίωση των ενεργειών μου, με την προηγούμενη ιδιότητα μου, ν' απαλλάξω την πόλη από τον μινώταυρο της νύχτας.
Άλλωστε, οι συμπολίτες μου γνωρίζουν πολύ καλά τι έχω πράξει για να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας στην τοπική κοινωνία..
Εφιστώ την προσοχή των αρχών ασφαλείας, τα στελέχη των οποίων απολύτως εμπιστεύομαι, να ελέγξουν και να εξουδετερώσουν εν τη γενέσει τους, ανάλογες του πρόσφατου παρελθόντος παράνομες συμπεριφορές.
Η Πάτρα δεν πρέπει πάλι να αφεθεί στο έλεος διαθέσεων προσώπων, που γνώρισε και στο παρελθόν».
ΝΩΡΙΤΕΡΑ:
"Δεν ασχολούμαι με άτομα του υποκόσμου", δήλωσε πριν από λίγο ο Θ. Νταβλούρος στον δημοσιογράφο Νίκο Σύφαντο.
Ο βουλευτής της ΝΔ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγη ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Achaia Channel.
Συγκεκριμένα είπε ότι ένα άτομο του επιτέθηκε φραστικά στην είσοδο του τραπεζικού καταστήματος. Επιβεβαίωσε επίσης τις πληροφορίες του καναλιού, ότι το συγκεκριμένο άτομο εμπλέκεται στα κυκλώματα της νύχτας.
"Δεν ασχολούμαι με άτομα που υποκόσμου...", ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ, στην ερώτηση αν θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ:
Πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Achaia Channel της Πάτρας, μεταδόθηκε η εξής είδηση:
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος δέχθηκε σήμερα το πρωί επίθεση έξω από την Εθνική Τράπεζα στην Τριών Συμμάχων.
Ο βουλευτής ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που στο παρελθόν φέρεται να έχουν εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση με τα κυκλώματα της νύχτας.
Επισήμως δεν έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά απο τον Θανάση Νταβλούρο, ωστόσο το περιστατικό είναι γνωστό σε στελέχη της αστυνομίας.