6/9/13

Μπήκαν στη ... θέση τους

Ένας αλλά Μάνος ...
http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/03092013oikonomikh6.JPG
 
Κάποιους "Καρεκλοκένταυρους"  τους ξύνισε η αναφορά του Νίκου Δένδια ειδικά για το πρόσωπο του Μάνου Σφακιανάκη του ιδρυτή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο υπουργός είπε στην επίσημη συνέντευξη τύπου :
"Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ ονομαστικά και να ευχαριστήσω καταρχήν τον Ταξίαρχο Κοντογιάννη, τον επικεφαλής της Υπηρεσίας, όπως και τον Ταξίαρχο Σφακιανάκη που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια στο θέμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Νομίζω το αναγνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Θα ήθελα επίσης να πω για τον κύριο Λιάχα και τον κύριο Μούρτο, τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή επίσης, ότι έχουν κάνει κατά τον δέοντα τρόπο το καθήκον τους και θα ήθελα αφού τους ευχαριστήσω και τους συγχαρώ, να τους παρακαλέσω θερμά να μεταφέρουν τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας τους.
Μας έχετε κάνει υπερήφανους γι’ αυτό το οποίο κάνετε. Ιδίως δε την εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης και της απόστασης του πολίτη από το κράτος, καταφέρατε δύο πράγματα τα οποία είναι κορυφαίας σημασίας για το Σώμα , για το Υπουργείο, για την Κυβέρνηση, τελικά για την κοινωνία: Το πρώτο είναι να δίνετε την εντύπωση ότι υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το τόπο. Ότι ο παράνομος την ώρα της οικονομικής ανάγκης του ελληνικού λαού δεν μένει ατιμώρητος.
Και το δεύτερο κύριε Σφακιανάκη είναι ότι βρίσκεστε κοντά στα νέα παιδιά, στους νέους ανθρώπους. Αυτό είναι ανεκτίμητη περιουσία για
την Ελληνική Αστυνομία, την Πατρίδα".