14/8/13

Από την Αλβανία η παιδοκτόνος και η γιαγιά

Δράστιδες είναι η 20χρονη μητέρα και η 44χρονη γιαγιά του βρέφους
 
fonisses-mana-korh-hleia

Ο Ταξίαρχος Ανδρικόπουλος δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω ... γι αυτό και τον "κυνηγούν" τα περιστατικά
 
Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών, η υπόθεση ανεύρεσης νεκρού βρέφους σε χωματερή της περιοχής.
Το νεκρό βρέφος (αγόρι), τυλιγμένο σε σεντόνι, εντοπίστηκε από αλλοδαπή γυναίκα προχθές (12-08-2013) το μεσημέρι, σε χωματερή των Λεχαινών.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν σήμερα (14-08-2013), δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Αμαλιάδας, η 20χρονη μητέρα και η 44χρονη γιαγιά του βρέφους, υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παιδοκτονίας και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη μητέρα του βρέφους, μαζί με την 44χρονη μητέρα της, προαποφάσισαν, τη θανάτωση του αμέσως μετά τη γέννηση, την 08-08-2013, τοποθετώντας το σε κάδο σκουπιδιών, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Νιοχώρι Ηλείας, προκειμένου να αποκρύψουν το γεγονός από το οικογενειακό τους περιβάλλον δηλαδή τον πατέρα.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στη συνέχεια στον κ. Ανακριτή Αμαλιάδας.