16/8/13

Ερωτικό έγκλημα με 20χρονο και 25χρονη αεροσυνοδό

Ο 20χρονος ήταν σπουδαστής στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, η κοπέλα αεροσυνοδός αλλά παράλληλα εργαζόταν για τα προς το ζειν και σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως πληροφορείται το Crimes on air το ζευγάρι είχε χωρίσει και το βράδυ της εξαφάνισής της ο νεαρός κατάφερε να την παρασύρει μετά  την εργασία της  στο διαμέρισμα του ξαδέλφου του που είναι στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία ο δράστης διαμένει με την οικογένειά του. Ο ξάδελφλος του απουσίαζε από το σπίτι αλλά  του είχε δανείσει τα κλειδιά. Εκεί όπως ανέφερε ο 20χρονος προηγήθηκε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα η 25χρονη -όπως είπε ο δράστης- να πέσει και να χτυπήσει σε μια γωνία από μάρμαρο. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε με μεγάλη δυσκολία καθώς  και ο οικογενιακός περίγυρος του νεαρού έδινε συγκεχυμένες πληροφορίες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

 
Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 25χρονης ημεδαπής για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση προ ολίγων ημερών
Συνελήφθη ως δράστης 20χρονος ημεδαπός, σύντροφος του θύματος
Εξιχνιάστηκε κατόπιν συστηματικής και ενδελεχούς έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανθρωποκτονία σε βάρος 25χρονης.
Συνελήφθη ως δράστης 20χρονος σύντροφος του θύματος, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της «Ανθρωποκτονίας από πρόθεση»
Ειδικότερα, την 10-08-2013 δηλώθηκε από οικείους της 25χρονης η εξαφάνισή της στις αστυνομικές Αρχές και άμεσα αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διεξήγαγαν συντονισμένες έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω ενεργειών ήταν, ο εντοπισμός του πτώματος του θύματος βραδινές ώρες χθες (15-08-2013), σε ρείθρο παραπλεύρως της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου εξόδου Ευζώνων), σημείο που υπέδειξε ο 20χρονος και η μετέπειτα παράδοσή του σε αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.
Κατά την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος πρωινές ώρες της 10-08-2013 ενώ βρισκόταν με την 25χρονη σε οικία στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προκάλεσε σε αυτήν θανάσιμο τραυματισμό και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της στο σημείο όπου εντοπίστηκε.

Επιπροσθέτως, σε βάρος των γονέων του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της «Ψευδορκίας».