20/6/13

Έβαλαν τα γυαλιά στους Μεσολογγίτες

Γιαννιώτες έπιασαν Αλβανούς εμπόρους ηρωίνης
 
Για τους   Μεσολογγίτες αστυνομικούς τα έχουμε ξαναπεί. Η Α.Δ αν και βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Ε.Ο είναι για τα ... μπάζα. Το μόνο που ξέρει είναι να κόβει κλήσεις, όπως κάποτε έκανε το Αγρίνιο. Διαβάστε την είδηση και θα καταλάβετε ...
 Συνελήφθησαν, χθες (19-06-2013) νωρίς το απόγευμα στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 27 ετών, για κατοχή ποσότητας ηρωίνης την οποία είχαν σκοπό να διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στους δύο δράστες (εκ των οποίων ο ένας επέβαινε σε αυτοκίνητο ενώ ο άλλος ήταν πεζός), βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:
  • μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (515) γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητο στο πάτωμα του συνοδηγού.
  • μια (1) χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους (9,4) γραμμαρίων και βρέθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου μέσα σε θήκη γυαλιών.
  • το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
  • ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM .
Σημειώνεται, ότι κατά την προσέγγιση των αστυνομικών ο 24χρονος, οδηγός του αυτοκινήτου, επιχείρησε επικίνδυνο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και να ακινητοποιηθεί.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκόμενων ατόμων στην υπόθεση.