14/6/13

Αναταραχή για την έκρηξη


Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
          Το σήριαλ βομβιστικές επιθέσεις στον χώρο των φυλακών συνεχίζεται!!! Καταδικάζουμε την νέα βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο συναδέλφου μας που υπηρετεί στο Κ.Κ Ναυπλίου, η οποία έγινε προχθες το βράδυ έξω από το σπίτι του και το κατέστρεψε ολοσχερώς. Ο συνάδελφος Γ.Α. είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος ο οποίος δεν είχε προσωπικό πρόβλημα με κανένα. Και αυτή την φορά λοιπόν, η βομβιστική επίθεση αφορούσε την δουλειά μας και την στολή που φοράμε.
Η ύπαρξη και ο τρόπος λειτουργίας των φυλακών όμως είναι υπόθεση άλλων. Της Πολιτείας. Μια Πολιτεία η οποία συνεχίζει να αδιαφορεί. Τρανή απόδειξη ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την υπόθεση της συναδέλφου Σ.Μ., διευθύντριας του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, το αυτοκίνητο της οποίας καταστράφηκε από βομβιστική επίθεση μόλις πριν από έξι μέρες.

          Δυο είναι κατά την γνώμη μας τα πλέον ανθρωποκτόνα συναισθήματα, ο φθόνος και η ελπίδα. Εμείς δεν φθονήσαμε ποτέ και για κανέναν. Ελπίδα για βοήθεια κατά καιρούς είχαμε. Η διαπιστωμένη όμως πλέον εγκατάλειψη του χώρου εργασίας μας από την Πολιτεία τη σκότωσε.

Δεν φθονούμε, δεν ελπίζουμε, ήμαστε ελεύθεροι.