1/6/13

Ξαναέπιασαν τον Αρβανιτίδη

 
Για την υπόθεση συνελήφθησαν εκ νέου ο 52χρονος Αρβανιτίδης ιδιοκτήτης υπεραγοράς τροφίμων, ο 45χρονος συνεργός του καθώς και ο 33χρονος αλλοδαπός δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης
Το Ι.Χ.Φ εντοπίστηκε κρυμμένο σε ρέμα της περιοχής
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, σχετικά με υπόθεση εντοπισμού δύο αποθηκών στο Λάκκωμα Χαλκιδικής στις οποίες παρασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών και σύλληψης 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, 45χρονου συνεργού του και 33χρονου αλλοδαπού, εντοπίσθηκαν  (30-05-2013) στην ίδια περιοχή επιπλέον (1.032) πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες προχθες (30-05-2013), εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, κρυμμένο σε ρέμα στην περιοχή Λάκκωμα Χαλκιδικής, ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, εντός του οποίου υπήρχαν αποθηκευμένες (1.032) πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Επίσης, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης απομιμητικών προϊόντων.
Σύμφωνα με αρμόδιο υπάλληλο της παθούσας εταιρίας παραγωγής του συγκεκριμένου απορρυπαντικού προϊόντος, οι εν λόγω φιάλες είναι εξ ολοκλήρου πλαστές, φέρουν πλαστές ετικέτες και αμφιβόλου ποιότητας περιεχόμενο. Επίσης, η οικονομική ζημία που θα προκαλούνταν από την πώληση αυτών υπολογίζεται στις 11.400 ευρώ.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε εκ νέου δικογραφία κακουργηματικής μορφής σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, του 45χρονου συνεργού του και του 33χρονου αλλοδαπού, για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία».
Συνεπεία των ανωτέρω, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Γ΄ Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης σε βάρος των προαναφερομένων, δυνάμει των οποίων εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σήμερα (31-05-2013) μεσημβρινές ώρες από τους αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.