14/6/13

Με 81 τσιγάρα στη Σκιάθο

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
 
Συνελήφθησαν στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 31χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Σκιάθου, ο 29χρονος αλλοδαπός τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς και κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να παραδίδει στον 31χρονο ημεδαπό κάνναβη, βάρους (495,8) γραμμαρίων.
Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ κατέσχεσαν την ποσότητα της κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν είκοσι (20) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε σήμερα (13-06-2013) το πρωί, στην οικία του υπηκόου Αλβανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (81) αυτοσχέδια τσιγάρα, δύο από τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους (2) γραμμαρίων,
  • δύο (2) ζυγαριές ακριβείας κι
  • ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους τριάντα τεσσάρων (34) εκατοστών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.