31/5/13

Η Τροχαία Αυτ/δρομων Κορινθίας έβγαλε ... λαγό

 Τα 87 κιλά κάνναβης
 
 
Συνελήφθη ένας 29χρονος έλληνας  οδηγός του οχήματος, καθώς και δύο Αλβανοί οι οποίοι θα παραλάμβαναν την ποσότητα κάνναβης
Εντοπίστηκε  το πρωί της Τετάρτης, στο 87ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, o οδηγός του οποίου μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν επιπλέον, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 26 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα το οποίο οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -83- κιλών, καθώς και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», βάρους -4,284- κιλών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για την διερεύνηση της υπόθεσης και ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν χθες (29-5-2013) το βράδυ, στον Κολωνό Αττικής, ο 26χρονος και ο 33χρονος, οι οποίοι θα παραλάμβαναν την ποσότητα των ναρκωτικών.

Κατά τις έρευνες, κατασχέθηκαν επίσης, ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μία μοτοσικλέτα και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.