9/5/13

Πήγε να ... φάει τη Ρουμάνα ο Αλβανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 30χρονης υπηκόου Ρουμανίας, που έλαβε χώρα σήμερα (09-05-2013) τα ξημερώματα στην Αταλάντη Φθιώτιδας.
Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων .
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:55΄τα ξημερώματα, αστυνομικοί μετά από τηλεφωνική ενημέρωση μετέβησαν σε ξενοδοχείο στην Αταλάντη, όπου σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου βρήκαν την 30χρονη, σοβαρά τραυματισμένη από βολίδα πυροβόλου όπλου (πιστολιού).
Η 30χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου χειρουργήθηκε και παραμένει νοσηλευόμενη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης είναι ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διέμενε προσωρινά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με την παθούσα, μετά την πρόσφατη άφιξη τους από περιοχή της Αθήνας.
Από τους αστυνομικούς διενεργούνται έρευνες προκειμένου να βρεθεί το όπλο με το οποίο ο δράστης διέπραξε την απόπειρα καθώς και να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.
Από το σημείο περισυνελέγη και κατασχέθηκε μία βολίδα.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.