18/5/13

Πακιστανικό τουρλουμπούκι ...

 
Συνελήφθη χθες (17-05-2013) το απόγευμα στη Δημοτική Ενότητα Αταβύρου Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για ληστεία, οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Επιπλέον για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δυο υπηκόων Πακιστάν, συνεργών του 26χρονου, τα στοιχειά των οποίων ερευνώνται και αναζητούνται.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε χθες το απόγευμα, οι κατηγορούμενοι προχθές το βράδυ μπήκαν σε οικία που διέμενε 29χρονος ομοεθνής τους και αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή βίας, επιχείρησαν να του αποσπάσουν χρήματα.
Ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε εκ νέου από τον 26χρονο, ο οποίος χρησιμοποιώντας μαχαίρι τον τραυμάτισε ελαφρά στην κοιλιακή χώρα.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, που ενημερώθηκαν από εργοδότη του 29χρονου για το περιστατικό, κατάφεραν χθες το απόγευμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο.