3/5/13

Τι είπε για Τσίρκα!

 
FRAGOS34

Σε απειλές που δεχόταν από την πλευρά Τσίρκα τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του Κώστας, αναφέρθηκε, ο Αλέξης Φράγγος κατά την απολογία του στον ανακριτή Ευάγγελο Κωστακιώτη.
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι υπήρχε μεγάλη προστριβή μεταξύ του ιδίου και του θανόντος αδελφού του με τον Πάνο Τσίρκα και ανέφερε ότι οι απειλές σε βάρος του είχαν μεταφερθεί στον ίδιο και από τρίτα πρόσωπα. Η Αστυνομία - έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο πεδίο προσώπων που φέρονται να έχουν εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου στη Σαχτούρη, με βάση τα όσα δήλωσε ο κατηγορούμενος, αλλά και με άλλα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.
Μεταξύ αυτών των στοιχείων που έχουν αξιολογηθεί είναι τα κινητά τηλέφωνα του 38χρονου Πάνου Τσίρκα αλλά και του 32χρονου Κωνσταντίνου Φράγκου για να διαπιστώσουν τις επαφές τους το τελευταίο διάστημα.
Ωστόσο, οι κινήσεις της Αστυνομίας γίνονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε αμφισβήτηση, εφόσον αποφασιστεί ότι ο χρόνος έχει ωριμάσει για να προχωρήσουν σε συλλήψεις.
Οι αρχές επικεντρώνονται σε ποινικούς που αναζητούνται και από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας για σοβαρά κακουργήματα.