5/4/13

... Λουλούδι

 
Συνελήφθη, σήμερα (05-04-2013) τα ξημερώματα στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 24χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 11-12-2012 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λαμίας.
Το ένταλμα αφορούσε υπόθεση διάπραξης από τον 24χρονο δράστη, σωρείας κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες στη Λαμία και στην Υπάτη Φθιώτιδας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την 10-12-2012, επίσης με ένταλμα σύλληψης, ο 39χρονος ROMA συνεργός του, ο οποίος προφυλακίσθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας.
Υπενθυμίζεται ότι από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο συνολικά (25) κλοπές – διαρρήξεις και (3) απόπειρες κλοπών σε οικίες, που διέπραξαν από κοινού οι ανωτέρω συλληφθέντες, ενώ από την παράνομη δράση τους είχαν αποκομίσει πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τις – 40.000 – ευρώ.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (4) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία ο δράστης δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.