12/4/13

Πέταξε την ηρωίνη

 Ta κατασχεμένα
 
Συνελήφθη, χθες (11-04-2013) το βράδυ στην Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Λάρισας - Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 33χρονος  για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο συλληφθείς προμηθευόταν ηρωίνη από την Αθήνα την οποία στη συνέχεια μετέφερε και διακινούσε στις περιοχές της Λάρισας και του Τυρνάβου, οι αστυνομικοί ενήργησαν μεθοδικά προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Συγκεκριμένα, εντόπισαν τον 33χρονο να αποβιβάζεται στο 2ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Αθηνών από λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρισα και να κατευθύνεται προς το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.
Μόλις ο 33χρονος αντιλήφθηκε την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξε στο οδόστρωμα μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (48,2) γραμμαρίων, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης απώθησε τους αστυνομικούς.
Η ηρωίνη, δύο (2) κινητά τηλέφωνα που κατείχε ο 33χρονος, καθώς και το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητό του κατασχέθηκαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος προόριζε την ηρωίνη για εμπορία.