24/1/13

Δωρεά Γιαννακόπουλου

http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/24-01-2013MOTO4.jpg
http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/24-01-2013MOTO2.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/24-01-2013MOTO1.jpg
 
 


Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος, Αδαμάντιος Σταματάκης παρέλαβε σήμερα (10) δίκυκλες μοτοσικλέτες, δωρεά της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. - Βιομηχανία Φαρμάκων
Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24-01-2013) το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης παρέλαβε, ως δωρεά, από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου & Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.- Βιομηχανία Φαρμάκων, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, (10) καινούργιες δίκυκλες μοτοσικλέτες.
Από τις μοτοσικλέτες, οι οκτώ θα διατεθούν στην Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, ενώ οι υπόλοιπες δύο στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης , παρέδωσε στον κ. τιμητική πλακέτα Δημήτριο Γιαννακόπουλο , επισημαίνοντας τα ακόλουθα :
«…..Εκ μέρους του κ. Αρχηγού και εγώ προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την παραχώρηση - δωρεά των δέκα (10) δίκυκλων μοτοσικλετών προς την Ελληνική Αστυνομία…..….Η ευγενική σας χειρονομία να δωρίσετε τα οχήματα αυτά στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελεί μία έμπρακτη κίνηση, η οποία αναδεικνύει την αξία και το ρόλο της επιχειρηματικής κοινωνικής ευθύνης σε σημαντικά ζητήματα κοινωνικού χαρακτήρα, όπως είναι η ασφάλεια του πολίτη….

.…Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τα οχήματα, που παραλαμβάνουμε σήμερα, θα αξιοποιηθούν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο έργο της αστυνόμευσης για την προστασία του πολίτη, τόσο από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, η οποία καθημερινά περιπολεί στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας για την ασφάλεια του πολίτη, όσο και από την Υπηρεσία Δίωξης Εκβιαστών, η οποία είναι μια Υπηρεσία που μάχεται για την καταπολέμηση του οργανωμένου Εγκλήματος.»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φλήρης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος Ευάγγελος Βενέτης και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος Χρήστος Ανδρουτσόπουλος.