12/1/13

... Λόχος αστυνομικών με διοικητή Ταξίαρχο

Μια "χούφτα" αστυνομικοί στο πανέμορφο και ήσυχο Καρπενήσι και έχουν για διοικητή κοτζάμ Ταξίαρχο. Η αστυνομική διεύθυνση πάνως ... κατάφερε και αναγνώρισε Αλβανό που παρίστανε τον έλληνα.
Συνελήφθη, στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Ειδικότερα  περίπου στις 14:00΄ το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 25χρονος μετέβη στο Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας προκειμένου να προβεί στην έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών, ο δράστης κατέθεσε και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που έφερε την φωτογραφία του το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστό και ο δράστης συνελήφθη.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 25χρονος προμηθεύτηκε το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των (500) ευρώ, από 34χρονο ομοεθνή του τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και ο οποίος αναζητείται. Επιπλέον προέκυψε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του ισχύει το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρπενησίου.