26/1/13

Η 17χρονη με το Νο13

Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως, (13) περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών από χώρους λαϊκών αγορών στην περιοχή της Σταυρούπολης που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2012 – Ιανουαρίου 2013.
Συνελήφθη , πρωινές ώρες χθες σε χώρο λαϊκής αγοράς στη Σταυρούπολη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 17χρονη αλλοδαπή , ενώ αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί της , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Εγκληματική Οργάνωση» και «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι ανωτέρω κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει από κοινού εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε κλοπές πορτοφολιών από ανυποψίαστους πολίτες σε χώρους λαϊκών αγορών. Συγκεκριμένα, διέπραξαν (13) κλοπές πορτοφολιών, τα οποία περιείχαν το χρηματικό ποσό των (3.600) ευρώ, κάρτες – βιβλιάρια τραπεζών και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτήτων.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της καθώς και για την τυχόν εμπλοκή τους σε έτερες περιπτώσεις κλοπών.