29/9/12

Κατά πάνω του ...

Είναι εχθρός της πατρίδας
 

ΙΧ αυτοκτονία on camera



Κολυμπάει το παιδί ...


Στην παραλία Άγιος Γιάννης στη Μύκονο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Παπανδρέου.
Ο αδερφός του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και … συγγραφέας «έκλεισε» την πρώτη ξαπλώστρα – θάλασσα και μαζί με τη συζυγό του Αλεξία Κληρονόμου απόλαυσαν το μπάνιο τους. Η  σύζυγός του εμφανίστηκε με το brazilian μαγιό της. Τι

28/9/12

Γιος πρ. Βουλευτίνας ο επίορκος εφοριακός


Η κυρία Μανωλιά [κόκκινο ταγέρ] δίπλα στον ΓΑΠ Η ευθύνη ασφαλώς και δεν είναι οικογενειακή αλλά δεν μπορεί να παραλειφθεί η λεπτομέρεια της συγγενικής σχέσης με πρώην έστω μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.

O γιος της πρώην Βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Χρύσας Μανωλιά είναι ο 35χρονος εφοριακός που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κομοτηνή, να αποσπά παράνομα χρήματα από πολίτες που ζήταγαν από την αρμόδια εφορία  βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης. Η βεβαίωση αυτή χορηγείται συνήθως  σε πολίτες που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα και προσφεύγουν στον ΟΑΕΔ για να μπουν στο ταμείο ανεργίας. Ειδικότερα, χθες το πρωί, μία 39χρονη, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι μετέβη στη Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής,  όπου ο δράστης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε απ’ αυτήν, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ, προκειμένου να της δώσει τη σχετική βεβαίωση. Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και παρουσιάστηκε εκ νέου η 39χρονη στη Δ.Ο.Υ., για την έκδοση της βεβαίωσης. Εκεί, ο 35χρονος, απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε.

"Επώνυμη" σύλληψη

Σε λίγο μόνο στο Crimes on air: Είδηση που θα συζητηθεί!

Το λάθος!


Το ασημί τζιπ της Ανακρίτιας που διερευνά την υπόθεση Λαυρεντιάδη είναι δεξιά. Ο βομβιστής τοποθέτησε τον μηνανισμό από λάθος στο δίπλα TOYOTA.


Από το τζιπ της κ. Ανακρίτριας ράγισε το μπροστινό παρμπρίζ

"Οι μάσκες έπεσαν" λέει η Κατεχάκη

Σχετικά με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για την δημοσιοποίηση ονομάτων και φωτογραφιών ατόμων που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις της 26ης Σεπτεμβρίου και κατηγορούνται για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη απαντά τα εξής:

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Σε αντίθεση με την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη τάσσεται με τη νομιμότητα και όχι με τους κατηγορούμενους ως ταραχοποιούς και κουκουλοφόρους. Αλλά όπως φαίνεται, οι μάσκες

... Παράπλευρη απώλεια


 

Χολαργός: Η έκρηξη στο τζιπ

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Κομμάτι από το σιφόνι  της αποχέτευσης βρέθηκε στο κάθισμα


Η οροφή γέμισε τρύπες

 

Με όπλο πράκτορα

Τα ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ
 
Κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, – 126,5 – γραμμάρια μεθαδόνης, – 50 – γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία κ.α.
Συνελήφθη  στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 32χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στις Πλαταιές Θηβών Βοιωτίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δίνουν ... άσυλο σε βιαστές δολοφόνους κτλ


Στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ας κοιτάξουν να δημοσιοποιούν πρώτα τα στοιχεία και τα πρόσωπα των παιδόφιλων, των βιαστών, των ληστών, των δολοφόνων κτλ και ας αφήσουν το …ατσικό. Γιατί σήμερα δεν έδωσαν τη φωτο του διεφθαρμένου εφοριακού στην Κομοτηνή; Γιατί χθες δεν έδωσαν τη φωτο του διεφθαρμένου υπαλλήλου της περιφέρειας στο Αγρίνιο;  
H ΓΑΔΑ έδωσε  στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετικές εισαγγελικές διατάξεις, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος εννέα (9) ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν προχθές (26-09-2012) για διάφορα αδικήματα, που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο και σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Το Crimes on air αρνείται δημοσιοποιήσει τέτοιες φωτογραφίες νεαρών και να ποινικοποιήσει  τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που γίνονται για  την οικονομική κρίση που βιώνει η κοινωνία.

Έφυγαν 6 από το Α.Τ Κολωνού

Ομαδική απόδραση σημειώθηκε πριν από λίγο από το Α.Τ Κολωνού. Πέντε Αλγερινοί και ένας Αλβανός έγιναν "Λούης" από τα κρατητήρια.

Μακρυχέρης ο εφοριακός

Συνελήφθη χθες (27-9-2012) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 35χρονος εφοριακός, κατηγορούμενος για δωροδοκία για νόμιμες πράξεις.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, μία 39χρονη ημεδαπή, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ότι μετέβη στη Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής, για την έκδοση βεβαίωσης μη υποβολής φορολογικής δήλωσης, όπου ο δράστης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε από αυτήν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από τους αστυνομικούς, κατά την οποία προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και παρουσιάστηκε εκ νέου η 39χρονη στη Δ.Ο.Υ., για την έκδοση της βεβαίωσης. Εκεί, ο 35χρονος, απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε.

Ακολούθως επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Του ... γυάλιζε ο χρυσός

Συνελήφθη, χθες (27-09-2012), το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) τα Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, 40χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 65χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας κοσμηματοπωλείου, ο 40χρονος προσπάθησε με την μέθοδο της απασχόλησης, να αφαιρέσει κοσμήματα, η πράξη του όμως, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 20-08-2012 έως 27-09-2012, είχε διαπράξει σε κοσμηματοπωλεία τις κάτωθι κλοπές :

To ... καλοκαιρινό cafe της Ηγ/τσας



Έπιασαν Κολομβιανό στα Σπάτα

Συνελήφθη στις 26-9-2012, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Κολομβίας, ηλικίας 59 ετών, προερχόμενος αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη.
Όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 59χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών ως

Βόμβα με στόχο Ανακρίτρια

Βόμβα  έσκασε λίγο πριν τις 3 το πρωί στον Χολαργό με προφανή στόχο την ανακρίτρια Χατζάκη της υπόθεσης Λαυρεντιάδη. Ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε τζιπ TOYOTA που ανήκει σε κάτοικο της πολυκατοικίας.
Κατά την αστυνομία, έκαναν λάθος οι δράστες. Ήθελαν να την βάλουν στο ακριβώς ίδιο τύπο τζιπ που έχει ο σύζυγος της ανακρίτριας Χατζάκη.
Στην πολυκατοικία μένει και ο γνωστός δημοσιογράφος του Alpha Δήμος

Ο πρώην ενοικιαστής πήρε βαριοπούλα


 Έκανε ... λίμπα το μαγαζί του αντιπεριφερειάρχη

Με βαριοπούλα 45χρονος στην Ηγουμενίτσα, έκανε "καλοκαιρινό" το μικρό καφέ της συζύγου του πρώην δημάρχου και νυν αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη [φωτο]. Στον 45χρονο ο πρώην δήμαρχος έκανε έξωση [λόγω μη καταβολής ενοικίων]

Ζει ο Καραϊσκάκης?



"Μπόμπα" απο την Βουλγαρία


Συνελήφθησαν χθες (27.09.2012) το πρωί, στη Νέα Μάκρη Αττικής, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 51, 43 και 48 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών.
Αναλυτικότερα, π ρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής εντόπισαν δύο οχήματα, ένα Ι.Χ.Φ. και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στα οποία επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες και πραγματοποίησαν έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες, μέσα σε πλήθος εμπορευμάτων και κάτω από σακιά με κάρβουνο, διάφορες φιάλες αλκοολούχων ποτών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και της προανάκρισης που ανέλαβε το Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, κατασχέθηκαν:

... Η κολοβή πινακίδα

λ
Ο πολίτης στο πλάνο είναι άσχετος με τον οδηγό της μοτο


                                                                                                     Ποιος νομικός κανόνας επιτάσσει οι συνοδευτικές μοτοσυκλέτες να έχουν κομμένες πινακίδες για να μην φαίνεται ο αριθμός τους; Δεν ξέρουμε βέβαια αν η σταθμευμένη μοτο που είχε … καβαλήσει πάνω στην είσοδο του νέου πρωτοδικείου, είναι «συνοδευτική» ή ιδιωτική του νεαρού αστυνομικού. Ή εκτός και αν το έχει κάνει από

Άλλος για Σύρο!

Συνελήφθησαν στην Σύρο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, δυο ημεδαποί ( μια γυναίκα και ένας άνδρας) ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι στην Ερμούπολη Σύρου, ύστερα από έλεγχο που έγινε στους συλληφθέντες βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

Μισό κιλό ηρωίνη στο δρόμο

Οι κατασχεμένες πλάκες
 
Στην Ρόδο, κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 476 γραμμαρίων.
Συγκεκριμένα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης εξωτερικά του λιμένα Ρόδου, βρέθηκε από ηλικιωμένο πολίτη ένα ταξιδιωτικός σάκος ο οποίος

Kαι οι 33 στο παράνομο στοίχημα

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές της
Europol και της Interpol
Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος [του Μάνου Σφακιανάκη], σε βάρος τριάντα τριών (33) διαχειριστών ιστοσελίδων, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφήμισης παράνομου στοιχήματος.
Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία της Επιτροπής Αντιμετώπισης Παράνομου Στοιχηματισμού της ΟΠΑΠ Α.Ε., ακολούθησε ψηφιακή έρευνα και τα στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία παρήγγειλε τη  διενέργεια προκαταρκτικής ποινικής εξέτασης.
Στο πλαίσιο αυτό και από την περαιτέρω ενδελεχή ψηφιακή ανάλυση και την εκτεταμένη αστυνομική έρευνα, εντοπιστήκαν συνολικά τριάντα τρεις (33) ιστοσελίδες, οι οποίες όπως προέκυψε  φιλοξενούνται σε διακομιστές (servers) τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ειδικότερα, πρόκειται για είκοσι δύο (22) ιστοσελίδες στην Ελλάδα, οκτώ (8) στην Κύπρο και από μια (1) σε Αυστραλία, Τσεχία και Μεγάλη Βρετανία.

Αφγανοί απήγαγαν Πακιστανούς


Οι ανωτέρω απαιτούσαν από 26χρονο ομοεθνή των παθόντων το χρηματικό ποσό
των 10.000 ευρώ για τον καθένα, προκειμένου να τους ελευθερώσουν
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση αρπαγής δύο Πακιστανών από επτά (7) Αφγανούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Αρπαγή», «Απόπειρα Εκβίασης», «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες» και Νόμου «Περί Όπλων». Συνελήφθησαν τέσσερις εξ αυτών, ηλικίας 23, 24, 33 και 24 ετών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων.
Ειδικότερα, 26χρονος αλλοδαπός, συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο παθόντων, κατήγγειλε στην προαναφερόμενη υπηρεσία, ότι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ελευθερούπολης Καβάλας, άγνωστοι, με χρήση σωματικής βίας, επιβίβασαν δύο ομοεθνείς του σε οχήματα και κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ανέφερε επίσης, ότι για την απελευθέρωσή τους απαιτούσαν από τον ίδιο, μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ για τον καθένα.

Είπαν ΝΑΙ στα κέντρα

 
Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών

      Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την δημιουργία Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και Κράτησης αλλοδαπών.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, τόνισε την ανάγκη εθνικής στρατηγικής για το μεταναστευτικό πρόβλημα και κάλεσε όλα τα κόμματα να στηρίξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης πριν πάρει, όπως είπε, περισσότερο εκρηκτικές διαστάσεις.

Ο Γιάννης Λαγός γαι την απόφαση Δένδια



27/9/12

Πετάει το Συντονισμού του Αλλοδαπών


ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Συνελήφθησαν στην περιοχή της Καλλιθέας από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής [με υποδιοικητή τον Αστυνόμο Λύτρα], δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 74 και 47 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ο πρώτος και για κατοχή ο δεύτερος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 74χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης οκτώ ετών για εμπορία ναρκωτικών, διακινούσε σημαντικές ποσότητες κάνναβης, χρησιμοποιώντας σαν χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών διαμέρισμα στην Καλλιθέα.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Λαθραία φυτοφάρμακα από την Τουρκία

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ





Η Μercedes είχε γίνει όχημα λαθραίας μεταφοράς φυτοφαρμάκων από την Τουρκία. Το εκτεταμένο λαθρεμπόριο γινόταν και μ’ άλλα δυο ΙΧ και όχι κλούβες, για να μη κινούνται οι υποψίες στα σύνορα. Μάλιστα γέμιζαν με δοχεία και τα πίσω καθίσματα τα οποία και κάλυπταν με άσπρα σεντόνια, για να δοθεί η λανθασμένη εντύπωση πως πρόκειται για ρούχα. Στην συμμορία υπήρχε και … άρωμα γυναίκας που ήταν συνεργός. Οι συλλήψεις ξεκίνησαν χθες  το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν σήμερα  το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Ήθελε τη μίζα του

Έκανε και κωλοτούμπες
Συνελήφθη στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 58 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία.
Ο 58χρονος είναι εν ενέργεια υπάλληλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε στα πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου μετά από καταγγελία 31χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα ο 58χρονος απαίτησε από τον 31χρονο την καταβολή χρηματικού ποσού των 1.200 ευρώ προκειμένου μεσολαβήσει για την έκδοση άδειας χειριστή μηχανήματος έργου.
Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε η καταβολή του χρηματικού ποσού των 800 ευρώ με την υποβολή των δικαιολογητικών και η εξόφληση του υπολοίπου ποσού με την παραλαβή της άδειας.
Για το σκοπό αυτό, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι σε καφετέρια στο Α

Πιάστηκε και 27χρονος για τους 5 φόνους

 
Ο 29χρονος φερόμενος εκτελεστής

Ο επιχειρηματίας του τζόγου που ήταν ο πραγματικός στόχος
Πιάστηκε χθες  το απόγευμα  στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, 27χρονος Έλληνας της Αυστραλίας  διότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Ο 27χρονος είναι  κατηγορούμενος για το αδίκημα της συνομωσίας προς διάπραξη φόνου, πράξη που έλαβε χώρα την 23-6-2012 στην περιοχή της Αγίας Νάπας Κύπρου, σε βάρος πέντε (5) ατόμων (3 Κυπριακής και 2 Ρουμανικής καταγωγής), τα οποία πυροβολήθηκαν  και τραυματίστηκαν  θανάσιμα ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Μια εβδομάδα μετά είχαν πιαστεί από την Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα δυο άτομα του αναρχικού χώρου, 29 και 41 ετών.

Αλβανός ο βιαστής της Αγγλίδας

Εξιχνιάστηκε  από τον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου η υπόθεση βιασμού σε βάρος της 19χρονης αλλοδαπής υπηκόου Μ. Βρετανίας .
Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και των αναζητήσεων, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Λίνδο ο αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, χθες, κατά την διάρκεια νυχτερινού περίπατου σε περιοχή της Λίνδου, ο Αλβανός τον οποίο γνώριζε η 19χρονη και την συνόδευε, την εξανάγκασε αρχικά σε ασελγείς πράξεις και στην συνέχεια σε συνουσία χωρίς την

Kαι σ' άλλη ληστεία ο Σκοπιανός

Πρόκειται για έναν 56χρονο ημεδαπό, ο οποίος κρατείται στο Σωφρονιστικό Κατάστημα
Ναυπλίου και τον 33χρονο υπήκοο
F.Y.R.O.M ., που συμμετείχε στην πρόσφατη ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βασιλικό Ευβοίας
Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο, σε υποκατάστημα τράπεζας στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν οι δύο (2) δράστες. Πρόκειται για έναν 56χρονο ημεδαπό και τον 33χρονο υπήκοο F.Y.R.O.M., που όπως προέκυψε, συμμετείχε και στην ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 10-09-2012, σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βασιλικό Ευβοίας .

Το 'παιζε σύζυγος ο Βούλγαρος

Συνελήφθη χθες (26.09.2012) το πρωί, στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα μίας 37χρονης υπηκόου Συρίας μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της, ηλικίας 14 και 16 ετών.
Η 37χρονη υπήκοος Συρίας και οι δύο ανήλικες κόρες της, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στον χώρο του Αερολιμένα Ζακύνθου και στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστά δελτία ταυτότητας Βουλγαρικών Αρχών.

Το πήγαινε-έλα

Ακόμα εκατόν δύο (102) αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (26.09.2012), από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν ενενήντα έξι (96) πολίτες Πακιστάν, ένας (1) πολίτης Αφγανιστάν, ένας (1) πολίτης Δομινικανής Δημοκρατίας, δύο (2) πολίτες Μαρόκου, ένας (1) πολίτης Ουκρανίας και ένας (1) πολίτης Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Με το πάσο τους!

Για τους συνήθεις  πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Αν δεν φτάνουν, ας ζητήσουν ενίσχυση από Τεξανούς αστυνομικούς
Στην Ιθάκης 3 στα Σίδερα Χαλανδρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, πολίτης τηλεφώνησε στο "100" για πυροβολισμούς που ρίχτηκαν από το μπαλκόνι όπου διαμένουν Λίβυοι -όπως λένε στους γείτονες- "αντικαθεστωτικοί". Αφού πέρασε κανένα μισάωρο, εμφανίστηκε ένα περιπολικό, έκανε τη συνήθη εποχούμενη βόλτα και αφού δεν διαπίστωσε κάτι αποχώρησε. Και να είναι η πρώτη φορά που ... μάχονται  οι

Εικονικά τιμολόγια 6 εκατ. €

 

Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα έναν 45χρονο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο εταιρείας, ο οποίος αναζητείται

Πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε πέντε (5) εταιρείες κατέληξε σε σχηματισμό δικογραφίας για κακουργηματικής φύσεως φοροδιαφυγή. Πρόκειται για εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, παραγωγής και εμπορίας CD’s και DVD’s, ανακύκλωσης, έκδοσης βιβλίων και διαφημιστικών προϊόντων, καθώς επίσης διαφήμισης και γραφικών τεχνών.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί, από τους οποίους οι τρεις (38, 61 και 24 ετών) είναι Πρόεδροι & Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ένας 51χρονος είναι επιβλέπων λογιστής και ένας 43χρονος διαχειριστής εταιρείας, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 45χρονος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, μιας εκ των εταιρειών.

26/9/12

Στο Ζεφύρι επιτέθηκαν στο Α.Τ


 Αθίγγανοι πριν από λίγο στο Ζεφύρι -όπως πληροφορήθηκε το Crimes on air- επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί ταμπουρώθηκαν στο κτίριο μέχρι να σπεύσουν στο σημείο ομάδες της ΔΙΑΣ από την υπόλοιπη Αττική, αλλά και διμοιρία των ΜΑΤ. Μέχρι τότε τα εκατό περίπου άτομα έστησαν «χορό» γύρω από το Α.Τ βάζοντας φωτιές σε κάδους. Όταν οπισθοχώρησαν κάποιοι απ’ αυτούς ανέβηκαν στις ταράτσες των σπιτιών τους και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με τις καραμπίνες τους.