16/6/12

Αδέλφια και στις ληστείες


Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Φιλοθέη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αδέλφια  ηλικίας 56 και 52 ετών, οι οποίοι λίγο πριν είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. στο Χαλάνδρι.
Ειδικότερα, χθες την 10.45’ ώρα οι δύο (2) συλληφθέντες, κρατώντας ο ένας κοντόκανη καραμπίνα και ο άλλος πιστόλι, εισήλθαν σε ιδιωτικό πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. στο Χαλάνδρι, όπου αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους αφαίρεσαν χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ανέμενε έξω από το πρακτορείο και οδηγούσε συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται.

H φυλακισμένη έκανε απατεωνιές

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε απάτες κατ’ εξακολούθηση
Συνελήφθησαν δύο (2) μέλη της σπείρας ενώ το τρίτο μέλος είναι ήδη έγκλειστο σε Κατάστημα Κράτησης.
Το συνολικό ποσό που αποκόμισαν οι δράστες ανέρχεται στα 326.000 ευρώ
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες κατ’ εξακολούθηση.
Συνελήφθησαν δύο (2) γυναίκες, εκ των οποίων μία 26χρονη ημεδαπή και μία 46χρονη αλλοδαπή Πολωνικής καταγωγής, ενώ το τρίτο μέλος μια 41χρονη ημεδαπή είναι ήδη έγκλειστη στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Κορυδαλλού κατηγορούμενη για απάτες.

Είχαν και γλάστρα ...

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κατοχή από κοινού, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν 625,3 γραμμάρια κάνναβης, ένα (1) καλλιεργούμενο δενδρύλλιο και μία ζυγαριά ακριβείας
Συνελήφθησαν, στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 27, 28 και 31 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, αξιοποιώντας βάσιμες πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 27χρονο, έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση την οικία του και τον ακινητοποίησαν κατά το χρόνο που εξέρχονταν με τους λοιπούς συλληφθέντες. Εν συνεχεία, διενήργησαν νομότυπη έρευνα στην οικία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Χτύπησε τον διοικητή με τσεκούρι στο κεφάλι

Συνελήφθη  στις Φέρες Αλεξανδρούπολης  από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 49χρονος ημεδαπός, γιατί επιτέθηκε και τραυμάτισε με τσεκούρι αστυνομικό.
Ειδικότερα, ο 49χρονος απείλησε με τσεκούρι, κλιμάκιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, το οποίο είχε μεταβεί έξω από το σπίτι του, προκειμένου να καταγράψει τις μετρήσεις ύδρευσης. Άμεσα έφτασαν στο σημείο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, με αστυνομικές δυνάμεις της Υπηρεσίας του, καθώς επίσης και δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ενώ ο δράστης κλειδώθηκε στην οικία του.

Δεν είχαν ... φυλακτό


Συνελήφθησαν, χθες  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στον κάμπο Φυλακτού Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης , τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 25, 20 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις (4) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν, τρεις (3) υπήκοοι Συρίας, δύο (2) υπήκοοι Ιράκ και δύο (2) υπήκοοι Κίνας.

32 εκδιδόμενες για ... αναγνώριση

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας,  διενεργήθηκαν έλεγχοι σε υπαίθριους χώρους για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται.

15/6/12

Έσκασε βόμβα στα χέρια του Ανδρεαδάκη

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία από την έκρηξη λίγο μετά τις δέκα το πρωί στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έκρηξη δέματος που παρέλαβε ο ξενοδόχος Ανδρεαδάκης.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ένας επιχειρηματίας.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να παρέλαβε μια γλάστρα μέσα στην οποία είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος ενεργοποιήθηκε όταν άνοιξε τη συσκευασία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η σοβαρότητα της κατάστασης του τραυματία. Οι γείτονες ενημέρωσαν άμεσα ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.

14/6/12

Στην Νερομάνα με αρχαία

Τα κατασχεμένα




Συνελήφθησαν στη Νερομάνα Αιτωλοακαρνανίας από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, τέσσερεις ημεδαποί (3 άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 51, 48, 34 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομίας.

... Πειρατικός κλέφτης

Ο Μάνος Σφακιανάκης
Ακόμα ένας «πειρατής» συνδρομητικών δορυφορικών υπηρεσιών συνελήφθη στη Λάρισα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη.
Εκτιμάται ότι η οικονομική ζημία που έχει υποστεί το Ελληνικό Δημόσιο τα έτη 2008, 2009 και 2010, από παρόμοιες περιπτώσεις, ξεπερνά τα 17 εκατομμύρια ευρώ

Συνελήφθη στη Λάρισα από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 40χρονος ημεδαπός, για υποκλοπή, αποκρυπτογράφηση και παράνομη διανομή τηλεοπτικού συνδρομητικού σήματος μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, μετά από μήνυση που υπέβαλλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πληρεξούσιος δικηγόρος ανώνυμης εταιρίας παροχής υπηρεσιών σε ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, για δορυφορική πειρατεία και παράνομη διανομή τηλεοπτικού σήματος της σε μεγάλο αριθμό παράνομων συνδρομητών, σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκαν διατάξεις και βουλεύματα άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

Τον έσωσαν στον γκρεμό

Κοινή αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής για τη διάσωση οδηγού που είχε πέσει σε γκρεμό με το όχημά του.
Εντοπίσθηκε η γεωγραφική θέση του μέσω της εκπομπής του σήματος του κινητού.
Σε κοινή αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής εντοπίσθηκε και διεσώθη εγκλωβισμένος οδηγός που είχε πέσει σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του στο 65ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Σουνίου.

Για εκβιασμό πάει ο αστυνομικός

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε σε βάρος 50χρονου Αστυνομικού για εκβίαση
Κατηγορείται επιπλέον για παράβαση καθήκοντος και εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα
και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, σε βάρος 50χρονου αστυνομικού που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση, παράβαση καθήκοντος και εκμετάλλευση εμπιστευμένων πραγμάτων.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 50χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Nέες φωτο



Mε το τσουβάλι

Τα όπλα







Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί που κατείχαν μεγάλο αριθμό όπλων και πυρομαχικών
Βρέθηκαν πολεμικά τυφέκια, υποπολυβόλα, πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες σφαίρες, κροτίδες και άλλα αντικείμενα
Συνελήφθησαν,   σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σε διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 29, 34, 36 και 41 ετών, οι οποίοι κατείχαν με σκοπό τη διακίνηση πληθώρα όπλων και πυρομαχικών.
Όπως προέκυψε από τις πληροφορίες και την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας η διαδικασία της διακίνησης γίνονταν μέσω ενός καταστήματος εμπορίας όπλων το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια στο Περιστέρι και μιας ταβέρνας στην Πετρούπολη.
Στις προχθεσινές διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια, στο κατάστημα εμπορίας όπλων και στην ταβέρνα, στις περιοχές του Μοσχάτου, της Πετρούπολης και του Αιγάλεω βρέθηκαν πολεμικά όπλα, υποπολυβόλα, πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Συγκεκριμένα βρέθηκαν :
  • Τέσσερα (4) πολεμικά τυφέκια
  • Τρία (3) υποπολυβόλα εκ των οποίων τα δύο (2) μάρκας THOMSON και το ένα (1) KALASNIKOF
  • Δέκα (10) πιστόλια
  • Τρία (3) περίστροφα
  • Πέντε (5) κυνηγετικές καραμπίνες
  • Πεντακόσια τριάντα επτά (537) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων για πυροβόλα οπλα 
  • Πέντε (5) γεμιστήρες για πυροβόλα όπλα
  • Έξι (6) αεροβόλα τυφέκια
  • Δέκα (10) αεροβόλα περίστροφα
  • Εκατόν εννέα (109) φυσίγγια κρότου
  • Δέκα (10) κοντάκια όπλων
  • Τρεις χιλιάδες τριακόσια είκοσι (3.320) κυνηγετικά φυσίγγια
  • Οχτώ (8) ξιφολόγχες
  • Δύο (2) σκοπευτικά LASER
  • Μία (1) σκοπευτική διόπτρα όπλου
  • Ένα (1) TASER
  • Σαράντα τρία (43) καπνογόνα
  • Δύο (2) εκτοξευτήρες βεγγαλικών - καπνογόνων
  • Δύο (2) πυροτεχνήματα - ρουκέτες.
  • Τέσσερα (4) τόξα και δεκατρία (13) βέλη
Οι τέσσερις συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για διακεκριμένη κατοχή όπλων, πυρομαχικών και βεγγαλικών - κροτίδων, οδηγήθηκαν χθες (12.06.12) το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Στη συνέχεια, αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον τους, παραπέμφθηκαν σε Τακτικό Ανακριτή.

Είχαν δόλο στα γήπεδα

Τα κατασχεθέντα





Ο Αθηναγόρας Παζαρλής Διοικητής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης
Συνελήφθησαν συνολικά 33 μέλη της οργάνωσης, που ενέχονται κατά περίπτωση σε υποθέσεις βαριάς σωματικής βλάβης, ληστείας, εμπρησμών, εμπορίας ναρκωτικών, απόπειρας ανθρωποκτονίας και οπλοκατοχής
Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται έξι (6) ηγετικά στελέχη συνδέσμων φιλάθλων ομάδας της Θεσσαλονίκης
Πραγματοποιήθηκε   ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος , για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που συγκροτήθηκε από τον Σεπτέμβριο του 2010, με σκοπό τη διενέργεια επιθέσεων με αντικείμενα που υπάγονται στο Νόμο «Περί όπλων» σε βάρος προσώπων, φιλάθλων αντίπαλων ομάδων, γραφείων συνδέσμων φιλάθλων αντίπαλων ομάδων και αστυνομικών, καθώς επίσης και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

... Άνοιξαν οι δουλειές

Tα ΝΤΙΚΟΥΜΕΝΤΑ

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης
Κατασχέθηκαν παραπάνω από (240) κιλά κάνναβης
Συνελήφθησαν  χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας και δύο γυναίκες), ηλικίας 48, 30 και 39 ετών καθώς και ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά και εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Βίασε Νορβηγίδα στη Σαντορίνη

Δράστης είναι ένας 30χρονος ο οποίος συνελήφθη
και αναγνωρίσθηκε από την παθούσα
Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας η υπόθεση βιασμού σε βάρος της 27χρονης αλλοδαπής υπήκοο Νορβηγίας.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι δράστης του βιασμού είναι ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος στο πλαίσιο των αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Θήρα, ύστερα από Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει σε βάρος του ο κ. Ανακριτής Νάξου.
Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Βρήκαν τους ληστές στον Προβατά Σερρών

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στον Προβατά Σερρών
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή
Ο 23χρονος εντοπίστηκε στον Προβατά Σερρών, ενώ σχεδίαζε τη διάπραξη και άλλης ληστείας στο ίδιο υποκατάστημα
Η συνολική λεία υπερβαίνει τις 29.000 ευρώ
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο υποθέσεις ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στον Προβατά Σερρών.

Έκανε τον αξιωματικό του στρατού

Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός για απάτες κατ’ εξακολούθηση
Συνελήφθη χθες (12-6-2012) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός για απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία ημεδαπού ότι ο 55χρονος προσποιούμενος τον Ανώτατο Αξιωματικό του Στρατού, ζητούσε 8.000 ευρώ για να μεσολαβήσει ώστε να λάβει επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ παραλάμβανε 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τον καταγγέλλοντα.

12/6/12

Τους "έφαγε" η πολλή δουλειά ...

Στο Α.Τ Πατησίων

Ιδιοκτήτρια περιπτέρου 25 ετών δέχτηκε επίθεση στις 3 το μεσημέρι από Αλβανό στην οδό Ρεγκούκου στα Κάτω Πατήσια και το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Λαύρας αρνείται να καταγράψει το περιστατικό. Η 25χρονη επειδή αρνήθηκε να συνάψει σχέση με τον Αλβανό, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον εξοργίσει και να μεταβεί στο περίπτερό της κάνοντας επεισόδιο. Η κοπέλα πήγε στο Α.Τ  Άνω Πατησίων στις 5 το απόγευμα και παρουσία του δικηγόρου της, το όργανο υπηρεσίας της αρνήθηκε να καταγράψει το περιστατικό στο βιβλίο συμβάντων. Επιπλέον επί τόπου η 25χρονη είχε καλέσει και το «100»

Τα 10 κιλά ηρωίνης

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Χθες (11-06-2012) το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ν. Χαλκηδόνα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής [που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης], δύο (2) άνδρες εκ των οποίων ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 50 και 30 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Τα 300 κιλά χασίς



Εντοπίστηκε στους Άγιους Πάντες Θεσπρωτίας κλεμμένο φορτηγό αυτοκίνητο, που μετέφερε περισσότερα από -300- κιλά κάνναβης.
Συνελήφθη ο 24χρονος ημεδαπός οδηγός του φορτηγού.
Συνελήφθη στους Άγιους Πάντες Φιλιατών Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 24 ετών, για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και εμπορία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.
Επίσης, αναζητείται ένας αλλοδαπός συνεργός του, ο οποίος συμμετείχε στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Στη Χρυσούπολη ο 22χρονος με ... σπόρους

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων
Κατασχέθηκαν 91,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο (2) πολεμικά φυσίγγια και μια (1) σιδερογροθιά
Συνελήφθη στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 22χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

"Έγδυναν" τους τουρίστες

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών, στη Θήρα. Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα και αναζητούνται ακόμη δυο (2) συνεργοί τους.
Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών και μια (1) απόπειρα.
Συνελήφθησαν χθες (11.06.2012) πρώτες πρωινές ώρες στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, με την αυτόφωρη διαδικασία δυο (2) άτομα. από τα οποία ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σύριας και ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.
Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ακόμη δυο (2) συνεργών των συλληφθέντων (ενός 32χρονου ημεδαπού και μιας αλλοδαπής υπηκόου Πολωνίας), οι οποίοι αναζητούνται.

Έκαναν "τουλούμι" τους Αιγύπτιους

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (12-6-2012), στη Λ. Σχιστού έξι (6) ημεδαποί, οι οποίοι επιτέθηκαν απρόκλητα σε μονοκατοικία στο Πέραμα όπου διέμεναν τέσσερις (4) αλλοδαποί Αιγυπτιακής καταγωγής και τραυμάτισαν τον ένα από αυτούς.
Οι έξι (6) συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από του παθόντες και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές κατηγορούμενοι από κοινού για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς , διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

10/6/12

O 25χρονος κουβαλούσε "πράμα"



Συνελήφθη  στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αχαρνών, 25χρονος ημεδαπός διότι σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ΧΑΣΙΣ -3.360- γραμμ.
  • Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ -54,2- γραμμ.
  • Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ -10,1- γραμμ.
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Η καταδίωξη έφερε αποτέλεσμα

Τα ναρκωτικά του 50χρονου

Στην προσπάθειά του να διαφύγει προσέκρουσε σε σταθμευμένα και διερχόμενα αυτοκίνητα και πραγματοποίησε επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.121) γραμμάρια κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε παράνομα.
Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», ένας 50χρονος ημεδαπός, έμπορος ναρκωτικών ουσιών, μετά από καταδίωξη στην Περιφερειακή Οδό Άρτας.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό Άρτας.

Ο Νταβλούρος για την λαθρομετανάστευση


 


Ο πρώην Διοικητής Ασφαλείας Πατρών και νυν βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος, που συνόδευσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά σε όλες τις επισκέψεις του, στην Πάτρα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα και οι δεσμεύσεις του, τόσο κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και στον Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο, όσο και κατά τη σύσκεψη στο Επιμελητήριο Αχαΐας, δείχνουν ότι το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας του πολίτη είναι το κορυφαίο στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της παράταξης μας.  Η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση απασχολούν την κοινωνία περισσότερο από ποτέ. Και η περιοχή, δυστυχώς, βιώνει την κατρακύλα χωρίς τέλος στα ζητήματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών.