4/5/12

Λίγο πριν τον αέρα!


Tα καμαρίνια από το "Μακελειό"



Δείτε για πρώτη φορά, όλο το "παρασκήνιο" από τα καμαρίνια της εκπομπής "Μακελειό" του Στέφανου Χίου. Δείτε όλη την προετοιμασία με τον Βασίλη Χήτο, λίγο πριν βγει στον αέρα...
Σε λίγο θα σας δείξουμε και πλάνα από τα παρασκήνια του "Μακελειού" στο στούντιο!

Η ομιλία του Παύλου


1/5/12

Η Ελλάδα είναι ιδέα


Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ

Δικηγόρος/Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών

Ανεξάρτητοι Έλληνες



          Είναι αλήθεια ότι στα νεανικά και φοιτητικά μου χρόνια είχα εμπλοκή με το πολιτικό "γίγνεσθαι". Ήταν, άλλωστε, και μια άλλη εποχή έντονα πολιτικοποιημένη . Ταγμένος στην Εθνική Ιδέα, με σαφείς πολιτικές θέσεις -χωρίς αγκυλώσεις και δογματικές προκαταλήψεις- για αξιοκρατία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη. Προερχόμενος από οικογένεια βιοπαλαιστών, υποχρεωμένος να εργάζομαι τα καλοκαίρια αλλά και αργότερα ως φοιτητής, βίωνα έντονα την αναγκαιότητα για μία πολιτική που να στηρίζει τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις.

Ο Παύλος είναι πονηρός ...

Χθες βράδυ στο αποκαλυπτικό δελτίο του Extra 3 με τον Άκη Παυλόπουλο, ήτανε καλεσμένος ο γνωστός ποινικολόγος και υποψήφιος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στη Β΄περιφέρεια της Αθήνας, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Τηλέμαχος Χυτήρης!
 Από τη συζήτηση που ακολούθησε, ο Παύλος Σαράκης δεν κέρδισε απλά τις εντυπώσεις για τις ξεκάθαρες θέσεις επί των θεμάτων, αλλά έβγαλε στην κυριολεξία "ΝΟΚ - ΑΟΥΤ", δύο παλαιούς και "έμπειρους" πολιτικούς, προκαλώντας ιδιαίτερη εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό. Η ερώτηση "κλειδί" που "έκαψε" τους δύο παλαιούς πολιτικούς, προκαλώντας τους μεγάλη τηλεοπτική αμηχανία ήταν η εξής:

"Εσείς κ.Βαρβιτσιώτη και εσείς κ.Χυτήρη που είστε παλαιοί πολιτικοί, ξέρετε ποιός είναι ο βασικός μέτοχος της Τράπεζας της Ελλάδος? " 

Χυτήρης και Βαρβιτσιώτης έχασαν τα λόγια τους, δεν έδωσαν καμία απάντηση και προσπάθησαν να περάσουν στο ντούκου την ερώτηση του ποινικολόγου. Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει εφικτό, αφού ο Παύλος Σαράκης τους πίεσε τόσο πολύ που αναγκάστηκαν να απαντήσουν :"ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!" 
Αυτοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια, αυτοί που για μια ακόμη φορά ζητάνε την ψήφο του Ελληνικού λαού, αγνοούν παντελώς το όνομα του Βασικού Μετόχου της Τράπεζας της Ελλάδος. 
Δεν γνωρίζουνε τον Βασικό Μέτοχο, αυτόν δηλαδή που εποπτεύει το Τραπεζικό Σύστημα της χώρας. Την Τράπεζα που μετέτρεψε τα αποθεματικά των ταμείων σε ομόλογα και τα "κούρεψε" χωρίς της έγκρισή τους, την Τράπεζα που αντιπροσωπεύει βάση του Μνημονίου την Τρόικα στην Ελλάδα. Μα είναι δυνατόν? 
Ο Τηλέμαχος Χυτήρης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα έπρεπε αν μη τι άλλο να ντρέπονται για τα τόσα χρόνια που βρίσκονται στον πολιτικό στίβο της χώρας. Τελικά είχαμε εναποθέσει την τύχη της χώρας όχι μόνο  σε ανίκανους αλλά και σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!
Ένα μεγάλο μπράβο στον Παύλο Σαράκη που τους ξεμπρόστιασε! Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το κοινοβούλιο. Δυναμικούς, αποφασιστικούς και πάνω απ όλα γνώστες της όλης κατάστασης, για να μπορέσουν να την ανατρέψουν  και να σώσουν την πατρίδα μας από τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! 

Ο Χάρυ Κλιν