4/2/12

Ο Αρχηγός έκανε το χατήρι του Όθωνα

Ένταση στις  σχέσεις του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ με το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών. Ο κ. Παπαγιαννόπουλος επιμένει αν και η Αττική πλέον διαθέτει 1.200 νέους Ειδικούς Φρουρούς, να κρατά «ορφανή» τη ΔΙΑΣ στην περιφέρεια. Μέσω επετηρίδας θα στείλει στην επαρχία μόνο 100 από τους παλιούς Ειδικούς Φρουρούς. Σαράντα στη Θεσσαλονίκη και άλλοι τόσοι στην Κρήτη, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα μόνο είκοσι. Μα γιατί τόσοι πολύ στην Κρήτη; Μα ασφαλώς επειδή ο Αρχηγός φαίνεται να υποκύπτει στα ψηφοθηρικά «θελήματα» του κ. Όθωνα!

Φανατικοί οπαδοί οι Τσιγγάνοι

Αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές ένας άγνωστος δράστης για οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος 28χρονου.
Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, έλαβε χώρα επεισόδιο, μεταξύ Τσιγγάνων [οπαδών του Ολυμπιακού] και διερχομένων Παναθηναϊκών με τα οχήματά τους,  οι οποίοι κατευθύνονταν προς Λιβαδειά για τον αγώνα με την τοπική ομάδα.
Υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη αντικειμένων και άγνωστος δράστης ( ROMA ), που συμμετείχε στο επεισόδιο, πυροβόλησε από απόσταση με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη, από σκάγια, ένας 28χρονος φίλαθλος .
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και πραγματοποιήθηκαν έντεκα προσαγωγές. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Η Real news του Νίκου Χατζηνικολάου


Τον έφεραν... τούμπα

Και ζήτησε ... νοσοκόμα
Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας σε βάρος 37χρονου  για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2011 προέβη σε εννέα περιπτώσεις κλοπών, αφαιρώντας συνολικά, τόσο από ιατρικό προσωπικό όσο και από νοσηλευόμενους - επισκέπτες νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, το χρηματικό ποσό των

Έριξαν χειροβομβίδα στον ένστολο

Με κόκα και "μαύρο"


Τα Ντοκουμέντα

...Ξεχωρίζει το αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι

Συνελήφθη στα Σπάτα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής [που διοικεί ο Γιώργος Καστάνης], ένας άνδρας ηλικίας 53 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από πληροφορία για ημεδαπό που δραστηριοποιείται στη πώληση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης στα Σπάτα Αττικής, σε μικροεμπόρους-χρήστες ναρκωτικών ουσιών οι οποίοι στη συνέχεια προμήθευαν άλλους χρήστες, εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη και ακολούθησε η σύλληψή του.

Με περούκα στα ΑΤΜ


Συνελήφθησαν χθες  το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 44 ετών, για σύσταση εγκληματικής ομάδας, η οποία διέπραττε απάτες με τη χρήση πιστωτικών καρτών, μέσω ΑΤΜ.
Όπως διαπιστώθηκε οι δύο συλληφθέντες μαζί με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων στοιχείων, που αναζητείται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με δομημένη και διαρκή δράση, με σκοπό να προβαίνουν στην ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ, με τη χρήση πιστωτικών καρτών, διαφόρων ατόμων.
Ειδικότερα, κατά την διενέργεια περιπολιών, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τους δύο δράστες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και ο ένας εξ αυτών περούκα, μπροστά από μηχάνημα ΑΤΜ, να προβαίνουν σε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 300 ευρώ, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ιδιοκτησίας άλλου ατόμου.

Πατέρας και γιος με 1.200 κιλά


Συνελήφθησαν σήμερα  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 18χρονος  για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και αντίσταση, καθώς επίσης και ο 44χρονος πατέρας του, κατηγορούμενος για αντίσταση. Επιπλέον αναζητούνται άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι έπραξαν από κοινού με τον 18χρονο την κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αυτός όμως δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Κατά τη διαφυγή του και στη διαδρομή, δύο επιβαίνοντες στο όχημα, αποβιβάστηκαν εν κινήσει από αυτό, διαφεύγοντας τη σύλληψη, ενώ ο 44χρονος πατέρας του 18χρονου δράστη, οδηγώντας άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό όχημα, προκειμένου και ο 18χρονος να διαφύγει τη σύλληψη.
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουνν και τα δύο οχήματα, ενώ κατά την σύλληψη τους, ο 18χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς.

Μέχρι και Ουκρανοί


Η επιστροφή άλλων εξήντα οκτώ (68) αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα επεστράφησαν, είκοσι τρεις (23) πολίτες Πακιστάν, δεκαοκτώ (18) πολίτες Αφγανιστάν, τρεις (3) πολίτες Ουκρανίας, επτά (7) πολίτες Ιράκ και δεκαεπτά (17) πολίτες Αλβανίας.
Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Ισλαμαμπάντ, την Καμπούλ, το Κίεβο, το Ντονέτσκ και τη Σουλεϊμανία, ενώ οι δεκαεπτά (17) υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς, από τη Δ/νση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, μέσω του μεθοριακού σημείου της Κακαβιάς.

Τα μαζεύει ο Καραμπέρης


Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
Μακροσκελή γραπτή δήλωση διένειμε στα ΜΜΕ ο κατηγορούμενος ως «εγκέφαλος» της μαφίας της Θεσσαλονίκης Μάρκος Καραμπέρης, για να υποστηρίξει ότι «ουδέποτε ανέφερε σε πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος ότι "διαθέτει βίντεο που αν δημοσιοποιήσει θα... εξαφανιστεί η Βουλή"».
Την σχετική εκμυστήρευση του κ. Καραμπέρη, την οποία επιχειρεί τώρα με τη δήλωσή του να διαψεύσει, παρουσίασε το «Βήμα της Κυριακής» της περασμένης εβδομάδας (29/1) και το σχετικό δημοσίευμα αποτέλεσε το έναυσμα για την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονικης.

Ο κ. Καραμπέρης υποστηρίζει συγκεκριμένα στην γραπτή ανακοίνωσή του ότι «ούτε κατείχα ή κατέχω κανένα γραπτό ή ηλεκτρονικό αρχείο που να αφορά οιοδήποτε πρόσωπο, ούτε ποτέ κατέγραψα οιαδήποτε συνομιλία μου με τα ανωτέρω πρόσωπα». Κάνει μάλιστα λόγο για «πολιτική ψιθυριστών, ανωνύμων πηγών και άλλων κουκουλοφόρων, που θέλουν να επιβαρύνουν την θέση μου».

Γυμνές στο Νταβός



Έτσι πολεμούν τους ισχυρούς

Ανήλικοι Τσιγγάνοι με 52 κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, πενήντα δύο (52) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών σε οικίες και κατάστημα, στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, δύο (2) ανήλικων ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα, καθώς και σε βάρος αγνώστου αριθμού ατόμων, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, κατά το τελευταίο εξάμηνο, εισέρχονταν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και είδη οικιακής χρήσεως.

3/2/12

Να τους φας όλους

Το Crimes on air αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το συνάδελφο Γιάννη Παπαγιάννη και να του ευχηθεί "καλό βόλι"!

Έκαναν τον υπουργό να παραμιλάει ...


Από:Fimotro

Την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χτύπησε» τα ξημερώματα η ομάδα χάκερ των «Anonymous». Οι επισκέπτες του site του υπουργείου άκουγαν ένα ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει...
πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη ενώ έχει καταλύσει τη δημοκρατία και έχει αναγκάσει το λαό να υποφέρει.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης των Anonymous στην Ελλάδα.

Με τη ματιά της θερμικής κάμερας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Οθωνας, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, στις 10:00 το πρωί, θα εγκαινιάσουν το Επιχειρησιακό Κέντρο επιτήρησης συνόρων με θερμικές κάμερες στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.
Στη συνέχεια, θα κηρύξουν την έναρξη εργασιών του έργου κατασκευής αποτρεπτικού τεχνητού εμποδίου στο χερσαίο τμήμα της μεθορίου.

Χρωστάει μόνο 133 εκ. η γυναίκα

Πρωινές ώρες σήμερα  συνελήφθη στο Καπανδρίτι Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 46χρονη ημεδαπή νόμιμη εκπρόσωπος εταιρίας εμπορίας ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ειδών, με έδρα τη Κύπρο και υποκατάστημα στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών της ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 133.235.658,78 ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η 35χρονη έταξε 53 θέσεις στο δημόσιο


Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ευόσμου, υπόθεση απάτης κακουργηματικής μορφής, με δράστιδα 35χρονη Ελληνίδα και θύματα άνεργους πολίτες, τους οποίους εξαπάτησε, υποσχόμενη εύρεση θέσεως εργασίας και επαγγελματική τους αποκατάσταση, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Η σύλληψη της 35χρονης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Κορδελιού, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η δράστιδα, εκμεταλλευόμενη την ευάλωτη οικονομική κατάσταση ανέργων, δηλώνοντας ψευδώς ότι εργάζεται σε πολιτικό γραφείο και υποστηρίζοντας ότι διαθέτει σημαντικές διασυνδέσεις, υποσχόταν στα ανυποψίαστα θύματά της, διαμεσολάβηση για διορισμό τους σε θέσεις του Δημοσίου.
Όπως διαπιστώθηκε, από το καλοκαίρι του 2010, εξαπάτησε συνολικά (53) άνεργους πολίτες, από τους οποίους απέσπασε συνολικό χρηματικό ποσό άνω των 21.000 ευρώ.

Πυροβόλισε από την ηλιοροφή αστυνομικούς

Από την ηλιοροφή του ασημί  Ford Focus ο συνοδηγός πυροβόλησε τους τέσσερις αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στις 8 το πρωί στην οδό  Αμφιθέας. Η καταδίωξη ξεκίνησε από τη λεοφώρο Συγγρού, όταν διαπιστώθηκε πως το όχημα είναι κλεμμένο. Επί της Αμφιθέας ο συνοδηγός βγήκε στην ηλιοροφή και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών που επέβαιναν σε δυο μοτοσυκλέτες. Μέχρι

Κάηκε το φιλμ;


Απορούμε πως σε μια τόσο σημαντική επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν δόθηκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, ούτε από το γραφείο του Γ.Γ αλλά ούτε και από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ!
 Να υποθέσουμε πως ο Μιχαλάκης ο υπασπιστής του Λευτέρη Οικονόμου

Κουτσομπόλης ο αξιωματικούλης




Αυτό είναι το μοντέλο για το οποίο αστυνομικός του Τμήματος Ληστειών-Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής διαδίδει πως κάνει "ροζ ραντεβού" σε βίλες αλλά οι ευκατάστατοι "επιβήτορες" μετά από λίγες ημέρες πέφτουν θύματα κλοπής.
Και αφού είναι έτσι γιατί δεν την συλλαμβάνεται; "Μα επειδή -λέει- έχουμε μόνο μια τηλεφωνική συνομιλία με άνδρα συνεργό της". Τότε γιατί δεν περιμένετε κι άλλα στοιχεία ή μήπως προτιμάτε τις δημόσιες σχέσεις;
Οι  φωτογραφίες πάντως που σας παρουσιάζουμε είναι του κοριτσιού από την περίοδο που ήταν μοντέλο, τότε που είχε σοβαρή εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.
Πάντως σχετικά με τον αστυνομικό κουτσομπόλη λέμε μόνο τούτο: Ποιος έχασε τη σοβαρότητά του

Αιγυπτιακό ξύλο στο γήπεδο

Ο μίστερ "Τάχας"

Όταν βρίσκεται σε κόσμο κάνει τάχα πως μιλάει συνεχώς στο κινητό του, από τα "Γαλλικά" που ακούει!

Μεγαλοαπατεών ο Δρόσος

Ο πρώην της Ορθούλας

Ο Δρόσος έχει μια θέση στο παρελθόν της Ορθούλας

Μόνο με κελεμπία δεν έφτασε ως ο νέος σωτήρας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ!

Ο πρώην ... μεγαλοπαράγων με τον Ζαγοράκη
Ο Δρόσος πρώην πρόεδρος του μπάσκετ της ΑΕΚ μεγάλη απάτη. Ο πρώην σύντροφος της Ορθούλας Παπαδάκου, δεν είχε ... σύντροφο στην απάτη! Στη Μάλτα έφτασε η χάρη του αφού έφαγε μισό εκατομμύριο ευρώ, από παίκτες έχοντας ιδρύσει

Η ξανθιά και η ... ταχύτητα [βίντεο]

Το μοντέλο "λισταρχίνα";

Σε λίγο μόνο στο Crimes on air
Οι σκοπιμότητες που κρύβονται για τη "διαρροή" με γυναίκα μοντέλο που κάνει [;] ληστείες μετά από ερωτικά ραντεβού?

Οπλοστάσιο στο Ρέθυμνο

                    Το  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 

Συνελήφθησαν  από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αλώνων και Βελονάδου του Δήμου Ρεθύμνου, τέσσερις ντόπιοι ηλικίας 40, 57, 40 και 37 ετών, για οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση παράνομης κατοχής, εμπορίας και διακίνησης όπλων και ειδών οπλισμού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, διενήργησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω ημεδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Με αρχαία στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν  στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, δύο άνδρες  ηλικίας 44 και 24 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του νόμου «περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς» και του νόμου «περί Όπλων».
Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν να κατέχουν παράνομα, εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 44χρονου ημεδαπού στο οποίο επέβαιναν :

Μπέρδεψαν τα ... κούμαρα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών συνελήφθησαν χθες στην Κουμαριά Σερρών, ένας 58χρονος και ένας 49χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τον πρώτο κατηγορούμενο, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει 12,1 γρ. κάνναβης. Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του (Κουμαριά Σερρών), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Με εργαστήριο κοκαΐνης οι Αλβανοί

Συνελήφθησαν στη Πετρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης, τυποποίησης και επανασυσκευασίας κοκαΐνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μετά από πληροφορία για αλλοδαπούς που διακινούν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες καθώς και δύο (2) σπίτια στη Πετρούπολη, που χρησιμοποιούσαν σαν χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας κοκαΐνης, έχοντας εγκαταστήσει πλήρες εργαστήριο και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο για επαφές


Επίσημη επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο Αξιωματικών του Σώματος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,  πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων και επαφών με Αξιωματούχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών (Home Office), όπου συζητήθηκαν θέματα διμερούς και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος.
Αναλυτικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκαν με τη Μόνιμη Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών (Home Office) κα. Έλεν Γκος, καθώς και άλλους Αξιωματούχους του Υπουργείου Εσωτερικών και της Υπηρεσίας Συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σκότωσαν τρομοκράτες

Οι στρατιωτικές αρχές των Φιλιππίνων ανακοίνωσαν πως σκοτώθηκαν οι τρεις πιο διαβόητοι ηγέτες τρομοκρατικών οργανώσεων στη Νοτιοανατολική Ασία, οι οποίες έχουν στενούς δεσμούς με το δίκτυο της Αλ- Κάιντα.

Ταράχτηκε το μπούστο της

2/2/12

Συνέλαβαν τον πρώην της Ορθούλα


Ο Δρόσος όταν είχε σχέση με την Ορθούλα Παπαδάκου

Συνελήφθη,  το μεσημέρι στο Π. Φάληρο Αττικής,o  47χρονος Δημήτρης Δρόσος πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ  ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Μάλτας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτης, απιστίας και κατάχρησης κατά το καθήκον.
Σύμφωνα με το Ένταλμα Σύλληψης ο συλληφθείς Διευθυντής εταιρείας στοιχημάτων, καταχράστηκε το 2009 στη Μάλτα το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ευρώ από λογαριασμούς ξένων παικτών στοιχήματος.
Η σύλληψη του, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πολύμηνες έρευνες, έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων και του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι δυο αδελφές έφυγαν από το σπίτι


Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Aνηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχημάτισε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 56χρονου, γιατί την Τετάρτη τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν στο σπίτι του στο Αιγάλεω, δυο ανήλικες αδελφές (ηλικίας 11 και 13 ετών), που είχαν φύγει από το σπίτι τους την 29-1-2012. Ο 56χρονος βρέθηκε κατηγορούμενος επειδή δεν ενημέρωσε ως όφειλε τις αρχές για την ύπαρξη των κοριτσιών.
Οι δυο ανήλικες Τσιγγάνες οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Aνηλίκων, όπου εξετάσθηκαν από Ψυχολόγο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι ο 56χρονος συλληφθείς, παρέχοντας κατάλυμα στις δυο ανήλικες, υποστήριζε την εκούσια διαφυγή από το σπίτι τους, ενώ δεν προέκυψε κανενός είδους

Δείτε το βίντεο με το αλεύρωμα Μαρκόπουλου




To αλεύρωμα είναι στα στιγμιότυπα: 2.02, 2,25, 2.44 και 4.40.

Καθαρίζεται από το αλεύρι ο δήμαρχος

Το αλεύρι στον Φρανσουά Ολάντ

Το "άσπρο" μπουγέλο πήρε και τον Μακρόπουλο

Το αλεύρι πήρε και τον Βουλευτή Μαρκόπουλο που εκπροσωπούσε τη Ν.Δ.

Συνέλαβαν τη γυναίκα

Ο πρέσβης Γεωργίου "αλευρώθηκε" στα ... πρότυπα του Γάλλου πολιτικού ενώ η δημοτική υπάλληλος συνελήφθη για "έργο εξύβριση". Το περισσότερο αλεύρι το έφαγε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας.






"Αλεύρωσαν" τον Γεωργίου

Στη γιορτή της Υπαπαντής στην Καλαμάτα κατά την περιφορά της εικόνας -όπως πληροφορήθηκε το Crimes on air- γυναίκα δημοτική υπάλληλος "αλεύρωσε" τον αναπληρωτή υπουργό εθνικής άμυνας κ. Γεωργίου.

Πιάστηκε ο ληστής της 29χρονης

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδικές αστυνομικές έρευνες και αναζητήσεις από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, η προχθεσινή (31-1-2011) ληστεία σε περίπτερο και συνελήφθησαν χθες (01-02-2012) το βράδυ στην Κω, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 42 ετών και ένας αλλοδαπός ηλικίας 29 ετών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, προχθές το βράδυ, απείλησε με μαχαίρι την 29χρονη αλλοδαπή υπάλληλο περιπτέρου και αφαίρεσε το χρηματικό πόσο των 3.000 ευρώ, που προήρχετο από τις εισπράξεις. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 42χρονος ημεδαπός συνεργός του.

Ο φυλακόβιος και η αδελφή του ναρκέμποροι

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δυο Αλβανών

Εξαρθρώθηκε στην Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε και εμπορευόταν στο νησί ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη), αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν τέσσερεις ημεδαποί (τρείς άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας 41, 23, 33 και 38 ετών, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Για την ιδία υπόθεση κατηγορούνται ακόμα δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, από τους οποίους ένας άνδρας ηλικίας 39 ετών έγκλειστος στις φυλακές για υποθέσεις ναρκωτικών και μία γυναίκα (αδελφή του) ηλικίας 27 ετών, η οποία αναζητείται.

Πονηρός ο καταζητούμενος


Για να αποφύγει τη σύλληψη εφοδιάστηκε με πλαστό διαβατήριο, ενώ παρότρυνε τη μητέρα του να δηλώσει εξαφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα της πόλης
Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 34χρονος έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και πλήθος άλλων καταδιωκτικών εγγράφων για ληστείες, εκβίαση, σωματικές βλάβες και σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων.
Ειδικότερα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί:

Καζίνο στο φτωχικό Αιγάλεω





Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε,  από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε παράνομο «καζίνο» που λειτουργούσε μέσα σε κατάστημα - καφετέρια στο Αιγάλεω.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Οικονομίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, συνέλαβαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, εννέα (9) άτομα, συνολικά.
Στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται μία αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, υπεύθυνη του καταστήματος και οκτώ (8) άτομα (επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός), που συμμετείχαν ως παίχτες στη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.