1/12/12

Κατά συρροή παραβάτης

Κατά τη διάρκεια ελέγχου της Υπηρεσίας Οικονομικής αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χθες (30.11.2012), σε υποκατάστημα εταιρείας στάθμευσης αυτοκινήτων στον Πειραιά, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, διαχειριστής της εταιρείας για φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, χθες κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε έλεγχο στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (πάρκινγκ), που βρίσκεται στον Πειραιά, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν καταχωρηθεί στο προβλεπόμενο πρόσθετο βιβλίο, αλλά ούτε είχαν εκδοθεί τα οικεία στοιχεία εσόδων για τριάντα ένα (31) οχήματα που βρέθηκαν εντός των χώρων της εγκατάστασης.
Επίσης, από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν και διοικητικές παραβάσεις, οι οποίες θα διαβιβασθούν στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. προκειμένου να προβεί στον καταλογισμό αυτών.

Σε βάρος του 38χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί επιπλέον διωκτικό έγγραφο, με το οποίο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών και χρηματική ποινή 1.400 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τη «Μη  έγκαιρη καταβολή εισφορών ΙΚΑ». 

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.