21/12/12

Έπιασαν κατσίκα στην Καλαματά

    
 
Από: Ελευθερία on line.gr
 
Κατσίκα “συνελήφθη” από αστυνομικούς μετά από καταδίωξη  στο λιμάνι της Καλαμάτας! Της πέρασαν αντί για... χειροπέδες ένα σκοινί στα κέρατα και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για... ταυτοποίηση, μπας και βρεθεί από πού κρατάει η σκούφια της. 
Εικάζεται πως η κατσίκα την... κοπάνησε από κάποια στάνη περιφερειακά της πόλης και κατέληξε να βολτάρει στην παραλιακή. Εκεί την εντόπισε η γυναίκα που ειδοποίησε το “100”. 
Αμεσα έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος και σύσσωμη η ομάδα ΔΙΑΣ, για να πιάσουν την αδέσποτη κατσίκα η οποία βόλταρε στη Ναυαρίνου, πέρασε από το πάρκο του Λιμενικού και... πάνω στο κυνήγι ανέβηκε στον πλωτό γερανό! Οταν την περικύκλωσαν οι αστυνομικοί, εγκλωβίστηκε, και ο μοναδικός τρόπος διαφυγής της θα ήταν να πέσει στο νερό και να κολυμπήσει.

Δεν το έκανε βέβαια, και τότε οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ την έπιασαν απάνω στο γερανό, την έβγαλαν στη στεριά και αφού την έδεσαν τυλίγοντας στα κέρατά της μια τριχιά, πήραν τα συγχαρητήρια από το “100”. Πολίτες και αστυνομικοί έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία με την τρομερή... εγκληματία, η οποία πήρε το δρόμο για την Αστυνομία.