28/11/12

Eδικός Φρουρός πήγε να βιάσει 27χρονη


Συνελήφθη 29χρονος Ειδικός Φρουρός, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού 27χρονης  στο Ρέθυμνο
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Συνελήφθη, σήμερα (28-11-2012) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 29χρονος Ειδικός Φρουρός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού 27χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η ημεδαπή, άγνωστο άτομο τα ξημερώματα εισήλθε στην οικία της στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία. Η 27χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, καλώντας σε βοήθεια και όταν ο δράστης αντελήφθη ότι γείτονες προσέτρεξαν στην οικία, διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζήτησαν και εντόπισαν ακινητοποιημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρέθυμνου, καθώς είχε προσκρούσει σε κολώνα, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε ο Ειδικός Φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω της πρόσκρουσης.
Ο 29χρονος, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του Ρέθυμνου, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την 27χρονη και από άλλα άτομα, τα οποία είχαν προστρέξει στην οικία της.
Η 27χρονη εξετάστηκε, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.