17/11/12

Έκρυβαν στον τοίχο ηρωίνη και χρήμα

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
 
Σε έρευνες που έγιναν σε δύο οικίες του συλληφθέντος σε Βόλο και Καρδίτσα βρέθηκαν πάνω από (300) γραμμάρια ηρωίνης, (3) ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των (35.000) ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Συνελήφθη, χθες (16-11-2012) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 59χρονος  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνες που έγιναν σε δύο οικίες του συλληφθέντος σε Βόλο και Καρδίτσα βρέθηκαν (324,8) γραμμάρια ηρωίνης, τρεις (3) ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των (35.000) ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντος στο Βόλο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες σε ξύλινη τοιχοποιία υπνοδωματίων και κατασχέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (267) γραμμαρίων, μία (1) ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των(5.000) ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε χθες το βράδυ σε άλλη οικία του συλληφθέντος στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν ακόμη δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους (57,8) γραμμαρίων, δύο (2) ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.