20/10/12

Τον σκότωσαν και τον κλωτσούσαν

Ο Σουγιάς
 
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών, που συνέβη χθες το απόγευμα στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Ρόδου.
Συνελήφθη άμεσα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και της αξιοποίησης στοιχείων ένας 26χρονος, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δυο νεαροί ηλικίας 20 και 31 ετών κατηγορούμενοι για συμπλοκή.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Ρόδου ο 26χρονος αφού συνεπλάκη με το θύμα για ασήμαντη αφορμή το τραυμάτισε θανάσιμα τρεις φορές με σουγιά.
Στην συνέχεια ο δράστης μετέβη στο χώρο του Ο.Κ.Α.Ν.Α. προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως κατέφυγε σε παρακείμενο πάρκο.
Αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο υστέρα από έρευνα του χώρου και αναζητήσεις εντόπισαν τον 26χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους απέρριψε το σουγιά σε θάμνο.
Ο σουγιάς με λάμα μήκους 6 εκατοστών βρέθηκε και κατασχέθηκε.
Επιπλέον το πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 20χρονος από κοινού με τον 31χρονο, όταν ενημερώθηκαν από τον 26χρονο για το περιστατικό, επιτέθηκαν στο θύμα που βρίσκονταν πεσμένο στο έδαφος χτυπώντας το με κλωτσιές.
Το θύμα της ανθρωποκτονίας είναι ηλικίας 35 έως 40 ετών, έχει ύψος περίπου 1.80 μέτρα, με καστανά μαλλιά και φορούσε μόνο το εσώρουχο του.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να διευκολύνει την αστυνομική έρευνα σχετικά με την ταυτοποίηση των στοιχειών του θύματος να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο τηλέφωνο 22410-23294.
Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.