19/10/12

Έκαναν τουλούμι την υπηρέτρια


 
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, η ληστεία που έγινε χθες πρώτες πρωινές ώρες σε βάρος 63χρονης οικιακής βοηθού που εργαζόταν σε οικία ημεδαπών στην πόλη της Κω.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από αξιολόγηση στοιχειών, συνελήφθη χθες το απόγευμα ο ένας από τους δράστες, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την οικιακή βοηθό. Πρόκειται για ένα 18χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.
Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη έξι (6) ατόμων, συνεργών του συλληφθέντα, οι οποίοι αναζητούνται.
Ειδικότερα προχθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Κω, ο 18χρονος από κοινού με ακόμη έξι νεαρά άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένων, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και στην συνέχεια δέσμευσαν και χτύπησαν στο κεφάλι την οικιακή βοηθό, ενώ ο ιδιοκτήτης κοιμόταν σε παρακείμενο υπνοδωμάτιο και η σύζυγός του απουσίαζε.

Ακολούθως οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.040 ευρώ και διάφορα κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών καθώς και την ανεύρεση των κλεμμένων κοσμημάτων και χρημάτων.