27/10/12

... Σκάλωσαν οι δράστες


Συνελήφθησαν  στη Σκάλα Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, τρία (3) άτομα, εκ των οποίων δύο ημεδαποί ROMA (μία 29χρονη και ένας 25χρονος) και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα προχθες περίπου στις 13:00΄ το μεσημέρι, οι τρεις δράστες επιβαίνοντας σε Ι. Χ. Φ. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε οικία 82χρονης  στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και ακολούθως διέφυγαν με το όχημα τους προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από ευρείες αστυνομικές έρευνες, εντοπίστηκε, περίπου μία ώρα αργότερα, το όχημα των δραστών να κινείται στη Σκάλα Αταλάντης και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.
Οι δράστες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, όπου αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητό τους.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.