11/10/12

Τους πρόδωσε το τροχαίο

ΤΟ ΧΑΣΙΣ
 
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Είχαν σε «καβάτζα» και σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο αυτοκίνητό τους τριάντα ένα (31) περίπου κιλά κάνναβης
Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Σταθμού Τροχαίας Φιλιππιάδας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αντιρρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος όπου από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο συλληφθέντες είχαν αποκρύψει ανάμεσα σε θάμνους, κοντά στο τόπο του ατυχήματος, δεκατρία (13) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους (6.910) γραμμαρίων.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες (στο ρεζερβουάρ καυσίμων, στις πίσω πόρτες και στο μπροστινό φτερό) άλλα σαράντα έξι (46) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους (24.755) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, το όχημα και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.