15/9/12

Ο Βόλος έφθασε ... Παιανία

Η ΗΡΩΙΝΗ ΤΩΝ 3.254 ΚΙΛΩΝ

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση 3 κιλών και 254 γραμμαρίων ηρωίνης
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα και μία -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Ο υπήκοος Αλβανίας παρέμενε παράνομα στη χώρα κατά την τελευταία τριετία περίπου, παραβιάζοντας απόφαση απέλασης
Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (14-09-2012) στην Παιανία Αττικής, από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και μεθοδικές ενέργειες αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ο συλληφθείς, πρωινές ώρες χθες (14-09-2012), εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε κατά το χρόνο που έβγαινε από την οικία του στην ανωτέρω περιοχή. Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ -8- νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 254 γραμμαρίων (3.254 γραμμαρίων), τις οποίες ο συλληφθείς προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση.
Επιπλέον, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:
  • το χρηματικό ποσό των επτακοσίων -700- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση της ηρωίνης
  • τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα με τις αντίστοιχες κάρτες SIM , ως μέσα διευκόλυνσης της διακίνησης της ηρωίνης
  • μία -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • μεγάλος αριθμός υλικών συσκευασίας
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο υπήκοος Αλβανίας παρέμενε παράνομα στη χώρα κατά την τελευταία τριετία περίπου, παραβιάζοντας απόφαση απέλασης. Συγκεκριμένα, στερούνταν κάθε νόμιμου τίτλου παραμονής στη χώρα μας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον κ. Ανακριτή.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.