30/8/12

Του πήρε λεφτά για το τρακτέρ


Συνελήφθη 51χρονος για ληστεία σε βάρος 57χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας
Ο συλληφθείς, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό
των 1500 ευρώ από την τσέπη του 57χρονου στα πλαίσια οικονομικών διαφορών
Αναζητείται άγνωστος συνεργός του
Συνελήφθη στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων Λάρισας, 51χρονος ημεδαπός για ληστεία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 27-08-2012 στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ο συλληφθείς, στα πλαίσια οικονομικών διαφορών με τον 57χρονο σχετικά με αγοραπωλησία γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ), αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού από την τσέπη του παντελονιού του 57χρονου το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με άγνωστο συνεργό του, ο οποίος παρακολουθούσε τη συναλλαγή από απόσταση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, οι οποίες ενεργώντας μεθοδικά κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 51χρονο κατά την άφιξή του με αμαξοστοιχία στην πόλη της Λάρισας.
Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση της ληστείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου ατόμου για την κατά συναυτουργία τέλεση της ληστείας συνεχίζονται.
O συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας.